4.7 C
Belgrade
četvrtak, 28 oktobra, 2021

Gazda „Objektiva“ nudio pare u ime Stefanovića, a danas su najljući neprijatelji (AUDIO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

U kakvom bliskom odnosu su bili suvlasnik režimskog „Objektiva“ Aleksandar Papić i aktuelni ministar odbrane, Nebojša Stefanović, svedoči i telefonski razgovor, koji su objavili novinari BIRN-a, u kojem Papić u ime Stefanovića, nudi novac Njegomiru Kilibardi, kako bi povratio vlasništvo nad hotelom „Šumadija“.

– Aleksandar Papić je u ime „svog šefa“, ministra Nebojše Stefanovića, nudio Njegomiru Kilibardi, bivšem vlasniku hotela Šumadija, 20 hiljada evra, a ne 100 hiljada kako su se ranije dogovorili, kako bi Kilibarda povratio vlasništvo nad hotelom – obajvio je BIRN novembra 2019. godine.

Novinari BIRN-a došli su u posed telefonskog razgovora koji su tada vodili Papić i Kilibarda. Podsetimo danas se Papić i Stefanović odriču kumstva, i jedan drugog optužuju čak i za bliskost sa ozloglašenim klanom Veljka Belivuka, a i dalje se kunu u istu SNS stranku i lidera Vučića.

- Advertisement -

Kilibarda: Aleksandre, dobar dan!

Papić: Dobar dan, poštovanje, kako ste?!

Kilibarda: Evo, nije loše.

- Advertisement -

Papić: Ovo sad, po dogovoru, biće ubrzo.

Kilibarda: Dobro.

Papić: Ovo što smo pričali nas dvojica.

Kilibarda: Dobro.

Papić: Ja sam Vam spremio za danas 20 (hiljada evra). To je lično za Vas, nema nikakve veze ni sa kakvim dogovorom. Pošto sam ja u nekoj gužvici, da vam se javi moj vozač da Vam to ostavi, ako nije problem.

Kilibarda: Pa, ne sviđa mi se ta suma. Ja sam mislio da za Vas to nije problem. Baca me malo u neke druge dileme. Nije meni više radi toga. Više mi je bilo da baš budem siguran da idemo u tom pravcu. Ako me razumete?

Papić: Pa, niste mi tako rekli.https://www.youtube.com/embed/cKSjVn80lP4

Kilibarda: Pa, nije, rekli ste da nema problema i ostalo. Znači, nema šanse da se danas vidimo?

Papić: Ne, ima šanse da se vidimo. Ne kažem ja da nema šanse. Ima, ima.

Kilibarda: Hajde da se vidimo. Ponesite taj deo, pa da sednemo da vidim. Kad bi Vi mogli?

Papić: Je l’ Vam kasno šest, sedam?

Kilibarda: Nije kasno. ja ću da se prilagodim. Hajde vi vidite, zvrcnite me, biću ja kod kuće pre toga. Da se vidimo na starom mestu, popričamo. I da to iduće nedelje privodimo kraju. Hajde, molim Vas!Nebojša Stefanović i Aleksandar Papić; FOTO: Twitter @NesaStefanovicNebojša Stefanović i Aleksandar Papić; FOTO: Twitter @NesaStefanovic

Papić: Hoćete ovo da Vam šaljem ili…?

Kilibarda: Ne treba. Ponesite Vi to. Je l’ problem?

Papić: Nije, nije.

Kilibarda: Nisam ja mislio u tom pravcu. Više sam mislio radi neke druge sigurnosti.

Papić: Ja sam vas razumeo tako. Tako kao što ste mi rekli. Nismo se onda razumeli. Izvinjavam se!

Kilibarda: Vi zvrcnite kad Vam je zgodno. ja ću se prilagoditi.

Papić: Važi, dogovoreno!

Kilibarda: ‘Ajde, prijatno!

Papić je za BIRN potvrdio da se sastajao sa Kilibardom, ali nije odgovorio na pitanja za koga i u čije ime pregovara niti da li zastupa interese tadašnjeg ministra policije Nebojše Stefanovića.

Papić je Kilibardi ponudio povraćaj vlasništva nad hotelom u nameri da izgladi stvari, ali opet do realizacije posla nije došlo. Takođe, Kilibarda kaže da je njegova obaveza bila i da povuče izjave za BIRN i da ubuduće negira u javnosti eventualne navode o upletenosti porodice ministra Stefanovića u čitav slučaj.

- Advertisement -
SourceBirn.rs
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti