GAJIĆ RASTURA BANDU NAPREDNJAČKU: Krivične prijave protiv Brnabić, Mihajlović i Vujović!

0
140

Advokat i predsednik Pravnog saveta Narodne stranke Vladimir Gajić podneće sutra u ime 1.000 građana krivične prijave protiv premijerke Srbije Ane Brnabić, ministarke rudarstva i energetike Zorane Mihajlović i ministarke ekologije Irene Vujović.

Kako kaže za Nova.rs postoji bojazan da je odluka predsednika Aleksandra Vučića da odbije da potpiše Zakon o eksproprijaciji i vrati ga Skupštini na ponovno glasanje, samo privremena.

„Mislim da je Vučić majstor kada je u pitanju ispitivanje rejtinga. Pretpostavljam da je dobio rezultate koji pokazuju da se ni njegovim biračima ne dopadaju planovi u vezi Rio Tinta. Treba voditi računa o značaju dela njegove rečenice da ćemo nakon šire javne rasprave, za šest meseci, videti kako stoje stvari. To kod mene izaziva bojazan da namerava da sačeka da prođu izbori pa da sa većom lakoćom završi ovu pripremnu radnju za Rio Tinto“, kaže Gajić za Nova.rs.Irena VujovićIrena Vujović

Za svaki slučaj, kako dalje navodi sutra će kao advokat u ime 1.000 građana Srbije podneti krivične prijave Specijalnom tužilaštvu protiv Brnabić, Mihajlović i Vujović.

„Podnećemo krivičnu prijavu zbog Rio Tinta i krivičnih dela za koje smatramo da su već počinile pomenute članice Vlade Srbije, zloupotrebom službenog položaja“.

Ostavite komentar