2.6 C
Belgrade
subota, 29 januara, 2022

GADAFIJEVO JEZIVO PROROČANSTVO:“ Možda će sutra biti i riblji grip, sami će stvoriti viruse i prodavati vam lek!“

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Bio je brutalno iskren.

- Advertisement -

Na 64. sednici Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, održanoj 2009. godine u Njujorku, govor je održao i pokojni libijski lider Moamer al Gadafi u kome je rekao nešto što neverovatno podseća na situaciju u kojoj se danas nalazimo. Da li je libijski lider otišao predaleko u teoriju zavere ili ne, to je svakako bilo njegovo pravo, ali zdrav razum nam nalaže da poslušamo kako to zapravo i izgleda, a da toga nismo ni svesni.

– Možda će sutra biti i ribljeg gripa, jer ponekad proizvodimo viruse kontrolišući ih. To je komercijalni posao. Kapitalističke kompanije proizvode viruse tako da mogu da stvaraju i prodaju vakcine. To je vrlo sramotna i loša etika. Vakcine i lekovi se ne smeju prodavati. U Zelenoj knjizi tvrdim da lekovi ne smeju da se prodaju i da ne mogu biti komercijalizovani. Lekovi treba da budu besplatni, a vakcine treba besplatno davati deci, ali kapitalističke kompanije proizvode viruse i vakcine, jer žele da zarade na tome. Zašto nisu besplatni? Trebali bismo ih besplatno davati, a ne prodavati.

korona virus u BiH

- Advertisement -

Gadafi je potom rekao da čitav svet treba da teži da zaštiti ljude, stvara i proizvodi vakcine i daje ih besplatno deci i ženama, a ne da profitiraju od toga.

– Oni će sami stvoriti viruse i prodavati vam lek. U tom procesu će se pretvarati da im treba vremena da bi pronašli rešenje koje već imaju – zaključio je pokojni libijski lider Moamer Gadafi, veliki prijatelj srpskog naroda.

- Advertisement -
SourceAlo
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti