(FOTO) U NIKŠIĆU SE REŽIRA INCIDENT: Pucanj i psovanje majke srpske…

Obavezno pročitajte

Nikšić i režiranje DPS

Naime, napadač na Gardaševića je nosio crnogorsku majicu i neko vrijeme proveo došaptavajući se sa „žrtvom“, nakon čega je ovaj „stegnuo nogu“. Čuo se pucanj, a ranjeni je pao na zemlju počeo da psuje „majku srpsku napdaču“

nikšić,
- Advertisement -

Međutim, kako nam javljaju čitaoci sa lica mjesta, u pitanju je režirani incident i pokušaj još jednog očajničkog poteza u cilju dizanja tenzija.

Naime, napadač na Gardaševića je nosio crnogorsku majicu i neko vrijeme proveo došaptavajući se sa „žrtvom“, nakon čega je ovaj „stegnuo nogu“. Čuo se pucanj, a ranjeni je pao na zemlju i počeo da psuje „majku srpsku“ napadaču.

Podsjećamo, prethodnih par dana se dešavaju napadi na manjinske narode u Pljevljima, kamenovan je Islamski centar, ali su takođe napadnuti paroh rožajski, koji je bio opkoljen novokomitama, i nanijeta je šteta na crkvu u Bijelom Polju.

Ovakav pokušaj dizanja tenzija je nastavak predizborne akcije u kojoj su se u Beranama „pojavljivale“ prijeteće poruke na kućama manjinskih naroda.

Rušenje međunacionalne Crne Gore naišlo je na osudu svih političkih aktera, a nova većina u državi je za izazivanje i narušavanje mira optužilo opozicionu DPS.

Gardaševićev rođeni brat ubijen sjekirom prije par mjeseci
Rođeni brat ranjenog Gardaševića je krajem maja ove godine bio žrtva napada sugrađanina koji ga je usmrtio sjekirom i nožem.

Na konferenciji za novinare, tim povodom, Tihomir Goranović, načelnik CB Nikšić je saopštio:

”Koristeći manju sjekiru nanio mu je više udaraca njom u predjelu glave, kao i namjanje jedan udarac nožem u predjelu vrata. Od povreda je G.M. na licu mjesta preminuo. Počinilac zločina je nakon ubistva na više načina pokušao da sakrije svoj identitet. On je odbacio sredstva izvršenja krivičnog djela, zatim je sakrio garderobu.”

SourceIN4S

Ostavite komentar

Najnovije objave

Milioni na protestima u Francuskoj, privedeno 80 osoba, povređena 123 policajca

PARIZ – U Francuskoj su danas na protestima zbog reforme penzija povređena 123 policajca i žandarma i privedeno je više...

Još priča na sličnu temu