VUČIĆ I MILO U PANICI: Da li su FBI i DEA proveravali kupovinu stanova u BG na vodi!

Obavezno pročitajte

Pre sedam dana, portal Nova.rs obratio se pres službi Beograda na vodi s pitanjem da li je tačno da su pripadnici američke FBI i agencije za borbu protiv droge DEA istražuju na koji način su vršene kupovine stanova u ovom naselju. Iako su informacije da se vrši istraga našem portalu potvrđene iz više različitih izvora, iz kompanije “Belgrade Waterfront” nisu želeli da komentarišu naša saznanja.

Kako navode izvori Nova.rs, sumnjivo poreklo novca pojedinih kupaca stanova u Beogradu na vodi, podstaklo je istražitelje FBI i DEA da pokrenu proveru kako su se vršile transakcije i kako su pojedine osobe došle do nekretnina u ovom elitnom naselju.


Zvaničnih informacija o istrazi za sada nigde nema, stoga je teško utvrditi da li se zaista vrši istraga, ko ju je naložio i ko su osumnjičeni.

- Advertisement -

Zbog toga se redakcija našeg portala obratila pres službi Beograda na vodi, s molbom da nam potvrde autentičnost ove informacije i da nam odgovore, ukoliko je zaista tačno, šta su istražitelji naveli kao obrazloženje za početak istrage.

Međutim, odgovor na pitanje koje smo postavili početkom meseca, do objavljivanja ovog teksta, nismo dobili, već nam je kratko poručeno: “Nemamo komentar”.

Ostavite komentar

Najnovije objave

ADRA: 4.000 ljudi na ulicama Beograda, država otežava beskućnicima

Nevladina organizacija ADRA je u proteklih godinu dana pružila podršku za 1.850 osoba, od kojih su 95 odsto primarni...

Još priča na sličnu temu