30.8 C
Belgrade
ponedeljak, 8 avgusta, 2022

FBI AGENT UDARIO NA VUČIĆA: Početak kraja, analiza nervnog sloma!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Džo Navaro, nekadašnji FBI agent i ekspert za neverbalnu komunikaciju, podelio je na Tviteru video predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji se na nedavnoj konferenciji za medije grči od nelagodnosti kada čuje glas novinarke N1 Žakline Tatalović. Vučića u tvitu opisuje kao „školski primer nelagodnog ponašanja“.

„Pogledajte video i procenite da li možete da nabrojite neverbalne nelagode – svih sedam“, napisao je Navaro uz Vučićev video.

Mnoštvo njegovih pratilaca potom je pokušalo da protumači šta se sve dešava na videu. Jedna korisnica Tvitera je, prema rečima Navara, pogodila.

- Advertisement -

„Kršenje ruku, sleganje ramenima, duboki izdah, stiskanje usana, obrve se skupljaju, stvarajući prostor rukama, a zatim onim što izgleda kao da se napreže i gura ruke zajedno – ne znam kako bih to nazvala. Ovo je bilo teško. Hoćete li nam reći odgovor“, napisala je korisnica Tvitera, na šta je Navaro uzvratio – „Vrlo dobro“.

Džo Navaro je dvadeset pet godina radio za FBI kao specijalni agent za procenu ponašanja i kontrašpijunažu. Danas je jedan od vodećih svetskih eksperata za neverbalnu komunikaciju i savetnik najvećih multinacionalnih kompanija. Vanredni je profesor na Univerzitetu Sejnt Leo a često drži predavanja i na Harvardskoj poslovnoj školi.

- Advertisement -Napisao je trinaest knjiga. Šta nam svako telo govori njegovo je najpoznatije delo, prevedeno na dvadeset devet jezika.

Žaklina Tatalović je ranije za Nova.rs rekla da u momentu kada postavlja pitanja nije koncentrisana na reakcije sagovornika:

„U tom trenutku ne primećujem reakcije nikog, koncentrisana sam na ono što predsednik odgovara. Juče sam bila iznenađena što je više puta ponovio “nemam pojma o čemu pričate”, ne mogu da verujem da Aleksandar Vučić nije obavesten o nekim važnim stvarima. Bilo je očekivano da neće dozvoliti ministru Udovičiću da odgovara na pitanja“.

Inače, u odgovoru na pitanje novinarke N1 kako komentariše činjenicu da su članovi navijačke grupe koju predvodi uhapšeni Veljko Belivuk obezbeđivali njegovu inauguraciju, predsednik Srbije je rekao da Belivuk nije član Srpske napredne stranke, ali i da jeste, to samo govori u pozitivnom svetlu o SNS, jer je Belivuk uhapšen.

- Advertisement -
SourceNova RS
- Advertisement -

Srodni članci

7 KOMENTARA

Ostavite komentar

Najnovije vesti