10.8 C
Belgrade
sreda, 22 septembra, 2021

FAHRI MUSLIJU HRABRI VUČIĆA: Priznaj sine Kosovo, ući ćeš u istoriju politike, NE BOJ SE!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je da je sramota i da nije dobro da pojedine društvene grupe, političari i mediji na najgori i najbesmisleniji način vređaju sve ono što predstavlja zajedništvo i jedinstvo zemlje – himnu i zastavu.

Reagujući na odluku Bošnjačkog nacionalnog vijeća, da zvaničnu himnu Srbije „Bože pravde“ ne priznaju kao državnu, Vučić je pozvao sve ljude da se ujedine i da razlike stave po strani.

„Posebno u trenucima kada smo izloženi velikim pritiscima i kada očekujemo još veće pritiske po pitanju opstanka celovitosti naše zemlje, pozivam sve ljude da se ujedinimo i sve razlike stavimo po strani i stanemo svi uz našu himnu „Bože pravde“, poručio je Vučić na svom profilu na Instagramu.

- Advertisement -

On je ukazao da demokratija ne znači samo vladavinu većine, već i poštovanje prava manjine na drugačije mišljenje i iznošenje drugačijih stavova.

„Zato ću uvek braniti i one koji ne vole našu himnu „Bože pravde“, koji nisu oduševljeni našom trobojkom. Jer imaju pravo da se tako prema našim znamenjima, obeležjima i svečanim pesmama odnose“, rekao je Vučić, za one naivne koji ne znaju da mu je otac Fahri Musliju.

- Advertisement -

A da sve bude još smešnije, njegov otac Fahri Musliju dok Aleksandar priča o srpskoj zastavi ga hrabri da prizna Kosovo i Metohija, govoreći o tome kako Aleksandar za to ima snage i kako uviđa viziju modernog Balkana. Takođe Fahri je rekao da je izjava Aleksandra kako Kosovo i nije srpsko zapravo istorijska. To sve možete videti na video snimku od 3:50 minuta.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti