-4.2 C
Belgrade
ponedeljak, 24 januara, 2022

ISPLIVALI DOKAZI: Evo šta je Cvijan poslednje rekao, plašio se

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Poslednji intervju za medije, visoki politički funckioner i advokat Vladimir Cvijan (savetnik predsednika Borisa Tadića i osnivač SNS sa Nikolićem i Vučićem) dao je za Srbin.info 13. januara 2014. godine. Tada je razgovarao sa Dejanom Petrom Zlatanovićem u vezi aktuelne političke situacije, besan i na demokrate i na naprednjake jer su po njegovom mišljenju izdali sve ono što su obećavali narodu u političkim kampanjama.

„Vladimir Cvijan je tada napustio SNS i pokušavao je da okupi nezadovoljne visoke funkcionere i osnivače SNS u novu Republikansku stranku. Sećam se da je svim redakcijama poslat dopis da je ta partija osnovana i da dođu na osnivačku Skupštinu, ali gotovo niko osim Srbin.info nije hteo i smeo da objavi ni da dođe na događaj, jer su i tada mediji bili strogo cenzurisani kao danas.

Veoma je važno spomenuti Dušana Jakšića, koji je zajedno sa Cvijanom okupljao nezadovljne naprednjake, a koji je iznenada preminuo samo nekoliko dana pošto je dao veliki intrevju za Srbin.info koji možete da nađete na našem portalu. On mi je dao i kontakt telefon Vladimira Cvijana.

- Advertisement -

Kada sam u telefonskom razgovoru Cvijanu rekao, iznenađen i sam, kako mlad i zdrav čovek iznenada da umre, stekao sam utisak da ga je ta informacija zatekla i uplašila. Nakon toga je spustio slušalicu i ja sam kasnije dobio poruku sa njegovog broja „Otišao sam u London i više se neću vraćati“, priča Zlatanović.

Urednik Srbin.info je ispričao sve čega se sećao u vezi Vladimira Cvijana i Dušana Jakšića, kao i šta su oni sve ispričali za portal Srbin.info jer drugi mediji nisu hteli da objave. Za više informacija pogledajte video prilog.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti