14.8 C
Belgrade
subota, 24 septembra, 2022

ROTACIJE POTVRĐENE: Evo kome ide MUP, i Odbrana… Vulinu BIA?

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Vulin u bezbednost

Kao i mnogo puta do sada, Direktno.rs je prvi imao tačnu informaciju. Najavili smo da će Nebojsa Stefanović ipak napustiti resor unutrašnjih poslova i pored decidiranih zahteva da ostaje na tom mestu. Razlog za promenu odluke bila je činjenica da se na novog direktora policije prebacuju sve nadležnosti kada je u pitanju komandovanje pripadnicima policije, odnosno ministar se potpuno izbacuje iz operativnih delatnosti.

Đilas: Direktor BIA Gašić krši zakon, psuje, vređa…

- Advertisement -

Posle Stefanovićeve odluke da prihvati poziciju ministra odbrane, u igri su bili i spoljni poslovi, Vučiću se otvorila mogućnost da ispuni obećanje dato Bratislavu Gašiću da će biti novi ministar policije!

Stefanovićevi kadrovi, odnosno ono malo što ih je preostalo, pakuju kofere spremajući za promene kancelarije. Koga će Gasić dovesti sa sobom – ostaje da se vidi.

VULIN,

Sve u svemu, moglo bi se reći da je sve po onoj narodnoj i vuk sit i ovce na broju, kad u celoj priči ne bi bilo sadašnjeg ministra odbrane Aleksandra Vulina. U ovoj kombinatorici on ostaje bez mesta, odnosno može sve svoje uniforme, fudbalskim rečnikom, da okači o klin.Kako su nastali Stefanović i Gašić? SUKOB BIA i MUP sve veći

- Advertisement -

Naravno da se Vučić neće odreći jednog od svojih najlojalnijih ljudi i da će i za njega biti nađena funkcija. Razmatra se čak i opcija da Vulin preuzme od Gašica resor državne bezbednosti?!

Ma koliko to neveroatno izgledalo, sve što se dešava ovih osam godina nam govori da u Srbiji nista nije nemoguće.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti