ISPLIVAO SNIMAK: Evo ko je i gde prvi najavio da je Cvijan mrtav

Obavezno pročitajte

Afera oko smrti Vladimira Cvijana potresla je Srbiju ovih dana, a ekskluzivno saznajemo i odakle je sve počelo.

Naime na zrenjaniskoj televiziji KTV kod Aleksandra Dikića, u emisiji su gosti bili predsednik Dveri Boško Obradović, član glavnog odbora Demokratske stranke Srđan Milivojević i bivši policajac Milan Dumanović.

U jednom delu emisije pitanje oko Vladimira Cvijana postavio je član DS Srđan Milivojević, ovaj snimak je osvanu na Tviteru i dobro prodrmao društvenu zajednicu.

Posle ove emisije, novinar Predrag Popović, pomoćnik glavnog urednika Magazina Tabloid je upisio dopis za sudsku medicinu da li je u januaru 2018. godine izvršena obdukcija Vladimira Cvijana. Juče, u 10:15 na svom Fejsbuk nalogu Predrag Popović je objavio dokument koji je dobio i potvrđeno je da je Cvijan obdukovan.

U najnovijem izdanju emisije „Bez cenzure“ gosti su bili predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović, član Glavnog odbora Demokratske stranke Srđan Milivojević i bivši policajac Milan Dumanović. Tema emisije – „Partizanski narko bunker“.

Boško Obradović smatra da je poslednja policijska akcija protiv kriminalne grupe Veljka Belivuka samo dokaz velikog razdora unutar vrha SNS-a. Svi su oni u nevolji zbog Velje Nevolje, tvrdi Boško Obradović, jer je njegova grupa preuzela južnu tribinu na Partizanovom stadionu uz pomoć sekretara Vlade Novaka Nedića. Grupa Velje Nevolje je imala direktnu zaštitu policija koju je omogućila nekadašnja sekratarka MUP-a Dijana Hrkalović sa kojom je Boško Obradović imao okršaj tokom lokalnih izbora u Lučanima jer je dovodila te batinaše da zastrašuju i opoziciju i građane.

Za Srđana Milivojevića Srbijom ne vlada ni kavački, ni škaljarski, već AVački plan koji predvodi predsednik države i njegov brat. Hapšenje Velje Nevolje inicirano je od stranog faktora koji vrh SNS-a drži u šaci zbog velikog broja koruptivnih afera, a Milivojević upozorava da je medijski spin oko ovog hapšenja pokrenut da bi se skrenula pažnja sa afere Jovanjica.

Bivši policajac Milan Dumanović tvrdi da je Dijana Hrkalović kadar SNS-a koji je preko Bratislava Gašića i kratkog zadržavanja u BIA preuzela poluge moći u MUP-u. Dumanović upozorava da su veze policije sa organizovanim kriminalom izuzetno jake i da je neophodno da ovaj režim padne kako bi se procesuirali svi korumpirani policajci. Njima poručuje da će odgovarati za svoja nedela i da neće izbeći odgovarajuće kazne.

Ostavite komentar

Najnovije objave

SOROŠEV VIRUS U SRPSKOJ AKADEMIJI NAUKA I UMETNOSTI

Američki milijarder Džordž Soroš je jedan od najznačajnijih boraca za uspostavljanje potpune dominacije neo-liberalnog kapitalizma na globalnom nivou, ali...

Još priča na sličnu temu