16.9 C
Belgrade
sreda, 20 oktobra, 2021

EKSKLUZIVNO: Uhapšeni Lončarov pratilac bio saradnik Zemunskog klana!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Mlađan Klikovac, pripadnik BIA uhapšen pod sumnjom da je deo kriminalne grupe koja se bavila prinudom, ne samo da je bio šef obezbeđenja ministra zdravlja Zlatibora Lončara, već se u spisima policije vodio kao saradnik Zemunskog klana.

Izgleda da se klupko odmotava, a nameće se nekoliko pitanja.

Kako je moguće da je pripadnik BIA koja treba da se bavi bezbednošću zemlje, osoba koju je MUP Srbije u spisima vodio kao saradnika Zemunskog klana?

- Advertisement -

Koliko dugo je kao pripadnik BIA Klikovac bio član kriminalne grupe i kako je moguće da to niko nije sprečio?

Da li je Zlatibor Lončar prvi ministar zdravlja u istoriji Srbije i jedini u Evropi koji ima obezbeđenje?Lončar sa Zemunskim klanom...Lončar sa Zemunskim klanom…

Ko je izabrao da upravo Klikovac vodi računa o bezbednosti Lončara?

- Advertisement -

Kada se analizira ovo hapšenje i činjenica da se Klikovac u policijskim spisima vodio kao saradnik Zemunskog klana, nemoguće je, a ne prisetiti se da je Zlatibor Lončar 2002. godine kupio stan od Jelene Kalinić, supruge pripadnika ozloglašenog Zemunskog klana Sretka Kalinića. Nemoguće je, a ne prisetiti se i Lončarovog nadimka „doktor smrt“ – sa beogradskog asfalta.... I još jednom… I još jednom

Mnogo je pitanja, a malo odgovora. Zar ne?

Da podsetimo, pored Lončarovog pratioca Mlađana Klikovca, pripadnika BIA, u akciji policije uhapšen je i Božidar Stolić, inspektor SBPOK-a, ali i Slađan Konstantinović, brat Ninoslava Konstantinovića, pripadnika Zemunskog klana. On je svojevremeno hapšen zbog ubistva Vladimira Lukića, navijača Rada.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti