EKSKLUZIVNO OTRKIVAMO: Kako je završila Milova finansijska injekcija posrnulim ruskim opozicionarima u Beogradu

Obavezno pročitajte

Još odavno je poznato da do pre koju godinu neprikosnovenom političkom, a i dalje neprikosnovenom kriminalnom autoritetu Crne Gore Milu Đukanoviću ama baš ništa nije strano u borbi za mrvicu pažnje i naklonosti njegovih stranih mentora. To u još većoj meri dolazi do izražaja sa približavanjem crnogorskih predsedničkih izbora, zakazanih za mart, uoči kojih Đukanović i rukama i nogama, pa i zubima grabi kako bi obezbedio svoj reizbor i izbegao odlazak na smetlište istorije, a verovatno i u kazamat u Spužu.

- Advertisement -

Milo je tako došao na genijalnu ideju da bi mu barem neki blagonaklon mig u zapadnim centrima moći mogla da obezbedi podrška opskurnim ruskim opozicionarima u Beogradu, čiji je krajnji domet organizovanje ispraznih performansa na kojima se okuplja šačica njihovih ništa manje opskurnih sledbenika. Kako saznajemo iz dobro obaveštenih izvora, lider političko-kriminogene hobotnice poznate kao Demokratska partija socijalista (DPS), koja se kao i on grčevito bori da ne ispusti Crnu Goru iz svog stiska, odlučio je da podršku Pjotru Nikitinu, Vladimiru Volohonskom, Čedomiru “Podmornici” Stojkoviću i ostaloj žgadiji izrazi finansijskom injekcijom u iznosu od nekoliko desetina hiljada evra, što za njega ne predstavlja nikakav izdatak, dok je za posrnule ruske opozicionare stvar od kapitalnog značaja.

Ono što, međutim, Đukanoviću nije niti je moglo da bude poznato je da oni taj novac neće upotrebiti za jačanje i širenje svojih političko-subverzivnih aktivnosti, već za prepuštanje različitim vidovima poroka, u čemu su do sada postigli najzapaženije rezultate. Konkretno, pare dobijene od Mila su spiskali na alkohol, opijate i usluge poslovne pratnje (uglavnom muškog pola), kako bi, u narkotičko-orgijastičkom zanosu, makar na trenutak pokušali da zaborave na promašenost svojih života.

Đukanović je, preko svojih brojnih i dobro informisanih čauša u Beogradu, saznao u koje svrhe je spiskan novac koji je poslao ruskim opozicionarima, zbog čega je malo verovatno da će ubuduće pribegavati tom vidu podrške. A Nikitinu, Volohonskom i Stojkoviću preostaje da obijaju neke druge pragove, preklinjući za koju paricu kojom bi mogli da ublaže patnju i izbegnu suočavanje sa bolnom stvarnošću.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Akademik Nebojša Lalić na prodaju

Akademik Nebojša Lalić, koji se na predstojećim izborima za novo rukovodstvo SANU, kandidovao za novog generalnog sekretara Akademije, ponudio...

Još priča na sličnu temu