29.8 C
Belgrade
sreda, 28 jula, 2021

EKSKLUZIVNO: Najavljen raspad SNS, Vučić i Stefanović se utišali pred konačni obračun!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Kaklo Slavija Info nezvanično saznaje iz izvora bliskom Srpskoj naprednoj stranci, marifetluci i rat između Aleksandra Vučića i Nebojše Stefanovića od danas prestaju.

Sve su bliže izbori i kampanja, i sada će se fokusirati na ono glavno, a to je stvaranje svoje lažne opozicije i uprezanju kadrova na terenu da što bolje odrade kampanju kako bi velika propaganda laži opet ostala na vlasti.  A jedan od glavnih dokaza za tvrdnje našeg izvora je to i što su se juče zajedno pojavili na vojnoj vežbi.

S obzirom koliko se odigralo afera i međusobnih okršaja Aleksandra Vučića i Nebojše Stefanovića, logično je bilo da će uslediti primirje, s obzirom da su agencije zadužene za merenje popularnosti vladajuće partije donele Vučiću rezultate zbog kojih nije mogao noćima spavati.

- Advertisement -

Naime, rezultati su pokazali to da od kada je srpski diktator ušao u sukob sa Nebojšom Stefanovićem rejting počeo da mu opada kod građana, a hapšenjem Belivuka i kod njegovih dežurnih pasa, i uličnih ratnika jer niko više nije spreman da položi sebe Aleksandru Vučiću, uzimajući u obzir to da može završiti na robiji ili na naslovnicama njegovih blatoida, kao što je to bio slučaj sa Nebojšom Stefanovićem, ili Dijanom Hrkalović koji su, ako primetite, isčezli iz medije, što samo dodatno potvrđuje činjenice našeg izvora.

vucic,

Očigledno je došlo do smirivanja tenzija između Nebojše Stefanovića i Aleksandra Vučića. Bliže se izbori i kampanja, a sukob između njih dvojice je počeo da smeta vladajućoj garnituri, pa je procenjeno da on nije dobar u političkom smislu”, rekao je gostujući u emisiji “Probudi se”, novinar Balkanske istraživačke mreže(BIRN) Saša Dragojlo.

Komentarišući to što su se u prethodnom periodu često održavale vojne vežbe, uz prisustvo državnog vrha, Dragojlo je rekao da bi to trebalo posmatrati u kontekstu afera u čijem središtu su u poslednjih godinu dana bili kako vojska, tako i policija.

Afere koje su potresale policiju, Vladimir Cvijan, Jovanjica, Krušik sve se to, ako primetite, odjednom utišalo, pa čak i na tzv. opozicionim tv kanalima.

- Advertisement -

Kampanja je počela, Vučić jeste lud, ali nije glup. Dobro zna šta radi i da će najbolje biti ostaviti u igri Nebojšu Stefanovića još određeno vreme. Ali i Nebojša tako razmišlja. Vlast je vlast. Obračun, kako kaže naš insajder se nastavlja posle izbora, još agresivnije kada će se stranka i raspasti na više frakcija, što će dovesti i do konačnog pada diktatorskog režima.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti