EKSKLUZIVNO: Krimos Kovač sa Stefanovićem i Kokezom (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Pre nekoliko dana je javnost brujala o fotografiji ministra policije Aleksandra Vulina, koji je bio u zagrljaju osuđivanog Vladimira Kovačevića Kovača, vođe navijača Rada. Ali, nije samo Vulin u društvu „žestokih momaka“, već su njegovim „stopama“ pošli Nebojša Stefanović, ministar odbrane, i Slaviša Kokeza, nekadašnji predsednik Fudbalskog saveza Srbije.

Direktno.rs donosi ekskluzivan snimak prijateljskog ćaskanja dvojice funkcionera Srpske napredne stranke sa pomenutim Vladimirom Kovačevićem Kovačem, pa oni sada ne mogu da posegnu za pravdanjem Vulina, kako nisu znali ko je on.

I nije Kovač bio jedini koji se našao u neposrednoj blizini Stefanovića i Kokeze, budući da su vođi navijača Rada društvo pravili Nenad Alajbegović, zvani Alajbeg, vođa Zabranjenih, koji je više puta ranjavan, kao i Miloš Šušilović Kostić, takođe iz navijačke grupe „Zabranjeni“.

A kakva je njihova biografija, najbolje se može videti na osnovu njihovih dosijea.

Tako je Vladimir Kovačević Kovač u periodu od 2004. do 2020. godine evidentiran kao izvršilac ukupno 18 krivičnih dela, i to: tri krivična dela u vezi sa oružjem (sva tri puta mu je oduziman pištolj), teška krađa, teška telesna povreda, izazivanje nacionalne, verske i rasne mržnje i netrpeljivosti, izazivanje opšte opasnosti, napad na službeno lice u vršenju službene duđnosti, nasilničko ponađanje, sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

Kada je reč o ostalim učesnicima pomenutog društva, Nenad Alajbegović Alibeg je u periodu od 1993. do 2011. evidentiran kao izvršilac 67 krivičnih dela, među kojima se ističu: ubistvo u pokušaju Nikole Mileusnića i Milana Topalovića, teška telesna povreda, nasilničko ponašanje, razbojništvo, krivična dela u vezi sa drogom i oružjem, krađe, iznude, prikrivanja…

Miloš Kostić Šušilović je izvršio ukupno šest krivičnih dela, a to su: krivična dela u vezi sa oružjem (ove godine mu je oduzet pištolj), nasilničko ponašanje, krađe, učestvovanje u tuči.

Fino neko društvance…

Ostavite komentar

Najnovije objave

Stvarni motivi Nikitinove i Stojkovićeve “borbe za Ukrajinu”

Višemesečno kontaminiranje srpske javnosti velikim pričama kvazilidera “ruske opozicije” Pjotra Nikitina (agent FSB) i promašenog advokatskog slučaja Čedomira Stojkovića...

Još priča na sličnu temu