2.4 C
Belgrade
ponedeljak, 6 decembra, 2021

E, PIKSI, PIKSI: I ti k’o Marko Đurić, postao tapšač! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Sindrom Marka Đurića kruži Srbijom i svojom toksičnošću zaražava sve više ljudi. Za sada nema naznaka slabljenja, ali se pretpostavlja da će nestati kada Aleksandar Vučić ne bude na vlasti. Najnoviji slučaj zaraze identifikovan je kod selektora fudbalske reprezentacije Srbije, Dragana Stojkovića Piksija.

 Naime, dok se naprednjački lider jadao fudbalerima Srbije da će ga javnost označiti kao krivca za izostanak sa Svetskog prvenstva u fudbalu, naredne godine u Kataru, u slučaju da izgube od reprezentacije Portugalije, te im ponudio, ni manje-ni više, nego milion evra kao podstrek da pobede, Piksi je u maniru Marka Đurića zamahnuo rukama želeći da aplaudira.

No, ne lezi vraže, osetio je da nije pravi trenutak za aplauz, te da bi mogao da prođe kao Petar Petković u Briselu, kad mu je Vučić javno „natrljao nos“ zbog prekidanja, iako mu to nije bila namera.

- Advertisement -

No, razumemo Piksija, ko ne bi bio u ekstazi dok mu neko nudi milion evra tuđih para, pored onih koje redovno prima za svoj posao.

Međutim, ne sumnjamo da će Vučić umeti da ceni dobru nameru Piksija, uz savet da treba da vežba kad, kako i u kom trenutku treba aplaudirati.

Umetnost je to, koju je do savršenstva doveo samo aktuelni ambasador u Vašingtonu, Marko Đurić, a verujemo da Piksi uz dobar trening i obuku može da prevaziđe i samog Đurića. Sve u slavu i čast gospodara Vučića.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti