E, KUKU NAMA: Ko je nama ministar ekologije (VIDEO)

0
46

Svakodnevnim izjavama ili barem neuspelim pokušajima da nešto izjave, članovi Vlade Srbije pokazuju da našu zemlju vode ljudi kojima je problem da izgovaraju smislene rečenice, a kamoli da rešavaju svakodnevne probleme građana. Ministarka ekologije Irena Vujović nakon što je prošle godine pokazala da ne ume da čita, sada je otkriveno da joj ni verbalna komunikacija nije jača strana.

– …zamenu kotlarnica na energetski prihvatljivija, na e…ene…efi…e… čistije energente – lomila je jezik ministarka Vujović, očigledno pokušavajući da izgovori „energetski efikasnije“ ili nešto tome slično.

Mnogi su se pitali šta je Irenu Vujović kvalifikovalo za novi mandat, a sada je napokon jasno – ima dosta sličnosti sa premijerkom Anom Brnabić koja malo-malo pa „kolabira“ tokom neuspelih pokušaja izgovaranja konstruktivnih rečenica.

Ministarka ekologije ne ume da čita (VIDEO)ŠTA REČE? Ana Brnabić se „ugasila“ u Skupštini (VIDEO)

Podsetimo, ovo nije prvi gaf ministarke Vujović. Prošle godine obrukala se u Skupštini gde je pokazala da ne ume da pročita napisano na papiru, tokom obraćanja narodnim poslanicima.

E, kuku nama sa ovakvim kadrovima…

Ostavite komentar