24.8 C
Belgrade
ponedeljak, 26 jula, 2021

DŽABE SE TRUDIO: Vučić divlja nad Tomom Monom, obrisao pod sa njim, KAO DA JE KRPA!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Otvaranje drugog koloseka obilaznice oko Beograda dužine 7,7 kilometara, od mosta na Savi kod Ostružnice do Orlovače, ostalo je u senci Vučićevog ponižavanja minista građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislava Momirovića. Kada je Momirović izabran za ministra mnogi su bili iznenađeni ali sada se konačno videlo kakva je njegova uloga u scenariju Aleksandra Vučića.

DŽABE SE TRUDIO: Vučić divlja nad Tomom Monom, obrisao pod sa njim, KAO DA JE KRPA! 1

Prozvali ga „Krpa“ (Foto: Jutjub)

Kako ostatak Vlade čine nemački, američki, ruski ljudi ali i funkcioneri SNS koji kontrolišu možne frakcije stranke Vučiću je trebao nekao koga će moći da ponižava i pokazuje svoju moć. Momirović je idealan za takvu ulogu. Na otvaranju obilaznice Vučić mu je održao predavanje pred “dvorskom svitom” i novinarima.

- Advertisement -

Na ovaj skup zbog kog je poslednjeg radnog dana pred praznike bila zatvorena obilaznica što je izazvalo višesatni saobraćajni kolaps u prestonici došli su i građani da traže svoje.

Građanin: Mogu li da postavim pitanje o eksproprijaciji zemljišta?

Momirović: Koji deo tačno?

- Advertisement -

Građanin: Sektor 5, most 416 metara dužine na sektoru ka Bubanj potoku.

Momirović: Radimo sukcesivno.

Građanin: Eksproprijacija je ‘oborena’ kao nevažeća, falsifikovana.

Momirović: Nema smisla zaista, složićete se da je ovo svečan čin.

U razgovor se umešao i predsednik Srbije.

Vučić: Polako, ne slažem se, i ne interesuju me svečani činovi. Mogu da Vas zamolim da ostanete sa (direktorom Puteva Srbije Zoranom) Drobnjakom da u toku dana rešite problem, i da pošaljete meni pismo, pa ću ja sam proveriti. Ne interesuje me gde je problem – rešite problem!

Pošto je predsednik Srbije rešio još jedan u nizu problema, koji će rešiti Drobjak, a ne institucije, održao je i kratko predavanje ministru građevine.

Vučić: Da naučiš nešto. Najgore je kad ti se neko obrati, a tebi nije prijatno, i ti mu kažeš: „ovo je svečani trenutak“, šta me briga što je svečani trenutak, reši problem, slušaj sad.

Kada je predsednik završio i predavanje, svečani trenutak je mogao da počne.

- Advertisement -
SourcePravda
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti