DVERI: Korona je samo oružje globalista protiv Trampa, svi Srbi da ga podrže!

Obavezno pročitajte

Korona virus i sadašnje nasilne demonstracije u SAD su samo sredstvo sa ciljem da predsednik Tramp izgubi predsedničke izbore u novembru i da „duboka država“ eliminiše svog najvećeg protivnika koji se bori za pacifikaciju svoje države, jer kao što je dobro poznato, Donald Tramp za četiri godine svog mandata nije poveo nijedan rat.

A to je nešto sa čime se ne može pohvaliti mnogo njegovih prethodnika. Srbiji i našim sunarodnicima u SAD je u interesu da na vlasti u SAD budu predstavnici koji će prepoznati srpski interes na Balkanu.
Ukoliko uspe “Obojena revolucija“ u SAD koju su organizovale neoliberalne, levičarske i prosoroševske elite, to može dovesti do globalnih vojnih sukoba i udara na sve suverene države među kojima je i Srbija.

- Advertisement -

Ivan Kostić

Model „Obojene revolucije“ se upravo primenjuje u onoj zemlji koja je taj projekat proizvela i eksportovala mnogim državama u svetu. Sada međutim SAD i njen predsednik Donald Tramp brane poslednje ostatke hrišćanske i tradicionalne Amerike iako je celokupna medijska mašinerija protiv takve Amerike i takvog predsednika.

Bez obzira koliko je u proteklih 25 godina američka spoljna politika bila u suprotnosti sa srpskim nacionalnim interesima, sada je za Srbiju važno da Tramp ponovo pobedi kako bi se sprečio ponovni dolazak na vlast demokrata i klana porodice Klinton.

Stoga Srpski pokret Dveri poziva Srbe u SAD da podrže borbu za odbranu tradicionalnih vrednosti a protiv liberalnog totalitarizma i da omoguće aktuelnom predsedniku Trampu da u drugom mandatu pokaže puni kapacitet. Ovaj poziv upućujemo uz nadu da će u budućnosti srpski interesi i legitimna borba srpskog naroda za slobodu, suverenost i demokratiju biti prepoznati i uvaženi. Ukoliko to u budućnosti ne bude slučaj, destrukcija koju Srbija doživljava poslednjih 30 godina pod udarom neo-liberalne paradigme, sasvim sigurno čeka i SAD.

Nova američka administracija i njena nova spoljna politika u promenjenim geostrateškim okolnostima moraju Balkan prepustiti balkanskim narodima a ne militantnim islamskim teroristima u Bosni i Hercegovini i u južnoj srpskoj pokrajini.

Kosovo i Metohija su neotuđivi deo Republike Srbije i to će vrlo brzo postati kristalno jasno svima onima koji su zarad ličnih materijalnih interesa tolerisali međunarodni organizovani kriminal i korupciju u institucijama i među političarima lažne „Republike Kosovo“.

1 COMMENT

  1. Valjalo bi da ovaj brat HITNO promeni provajdera stimulativnih sredstava. Ova mu ocigledno ne prijaju!
    Inace i SAD i CEO SVET bas nesto zab*le za Srbiju i Balkan.
    Mi smo jedini jadnici koji zamisljamo da smo nekome uopste bitni – pod uslovom da uopste znaju gde se na mapi nalazimo!

Ostavite komentar

Najnovije objave

Razvojni put Dijane Hrkalović: Od državne sekretarke do „Vile na skaju“

Bivša državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova, Dijana Hrkalović, koristila je telefon sa 'skaj' aplikacijom skrivajući se iza nadimaka...

Još priča na sličnu temu

%d bloggers like this: