DVA MIGRANTA NAPALA DEVOJKU NA AUTOBUSKOJ STANICI: Mlada Subotičanka doživela užas usred bela dana

Obavezno pročitajte

U SUBOTICI, kod glavne Autobuske stanice, u ponedeljak popodne, prema do sada još uvek nezvaničnim podacima, dva migranata napala su i povredila mlađu žensku osobu.

Nezvanično saznajemo da je jedan migrant napadač uhapšen, a za drugim se traga.

-Naša sugrađanka stara 18 godina vraćala se sa prakse. Dva Tunižanina su je presreli na ulici i vrlo neprimereno dodirivali, pokušali da je uvuku u sporednu ulicu – kažu u Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici.

Ona je uspela da se otrgne, ali je jedan imao nož i naneo joj lake telesne povrede.
Povodom ovog napada oglasio i gradonačelnik Subotice Stevan Bakić.

- Advertisement -

-Izražavam zabrinutost povodom jučerašnjeg napada na našu mladu sugrađanku, kod Autobuske stanice. Brzom akcijom subotičke Policijske uprave napadači su zaustavljeni i želim da izrazim zahvalnost policijskim službenicima koji revnosno obavljaju svoj posao. Zaista je jako važno da se kritične tačke u gradu posebno obezbede i dodatno nadziru od strane MUP-a – kaže Bakić.

On podseća da je „policija preduzela je u prethodnom periodu više uspešnih akcija kontrole nelegalnih migranata u Subotici i velike grupe su, u nekoliko navrata, vraćane nazad u migrantske centre na jugu zemlje“.

Podsetimo, prošle godine, u blizini Autobuske stanice, migranti su napali apotekarku, vezali je i ostavili zaključanu, pošto su ukrali lekove i novac.

SourceNovosti

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu