16.7 C
Belgrade
ponedeljak, 23 maja, 2022

DUŠAN STEVANOVIĆ UPITAO VUČIĆA: Kako je radnik postao rob naprednjacima?

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Dok se napredna vlast hvali kako se u Srbiji zivi lepo od minimalca koji je povecan na papiru, dok slusamo Vučića, ministra Malog, ministarku za rad i socijalna pitanja, celokupni režim napredne vlasti u Srbiji kako se hvale povećeanjem.

Dok dajete javnom sektoru i socijalnim ustanovama pomoć i povećanje plata, mi se pitamo gde je tu radnička klasa i da li se to radnička klasa deli na privatni i na državni sektor?

- Advertisement -

S obzirom da ste doveli radnika do prosjackog štapa ,a da spomenemo rudare koji su poginuli zahvaljujuci vasem rukovodecim kadrom nepismenih, možete li odgovoriti na moje pitanje… Da bude još zanimljivije, što bi naš narod rekao, što južnije to tužnije, na jugu Srbije je katastrofa! Očajno stanje – privatnici radničkoj klasi ne plaćaju noćni rad, plate ne daju čak i plaše otkazom ako se pobune.

Sve uz pomoć inspekcija koje sa privatnicima diluju, kao što je primer u Kuršumliji. Da li je to demokratija gospodine Vučiću!

Ma daleko si od gospodina s obzirom da si radnika unistio da radnik nema od čega da živi … Kažete ,minimalna zarada je 34 .000 a potrošačka korpa 100.000 din i onda se pitamo ko je ovde lud, kada se usvaja minimalac pozivaš one tvoje iz sindikata, recimo na Ljubisava Orbovića koji pokazuje radnicima srednji prst a primanje ima 500.000 mesecno , znači 20 puta više od radnika!!!

- Advertisement -

DOŠLO JE VREME DA RADNIČKA KLASA PREUZME STVARI U SVOJE RUKE DOSTA JE BILO ZULUMA TVOJE NAPREDNE VLASTI !!! RADNIK NIJE ROB!!!!

Dušan Stevanović

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: