8.4 C
Belgrade
petak, 20 maja, 2022

DULE SAVIĆ ZAGRMEO: Cela Srbija da se digne protiv pederskog zakona!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Proslavljeni fudbalski as, Dušan Dule Savić, prokomentarisao je najavu donošenja Zakona o istopolnim zajednicama. Njegovu izjavu prenosimo u celosti.

„Mislim da je apsolutno neprihvatljivo za srpski narod i državu Srbiju da se uopšte diskutuje, a kamoli, ne daj Bože, da uđe u ozbiljnu raspravu u Skupštini i, ne daj Bože, da se usvoji ovaj nakaradni, nakazni, razvratni, bolesni Zakon o istopolnim zajednicama.

To je udarac na srpsko biće, na hrišćanstvo, na pravoslavlje, na kulturu jednog naroda, na tradiciju. U trenucima kada se stalno priča o natalitetu, kako je razlika između mortaliteta i nataliteta velika, na žalost, u korist mortaliteta, nosilac te teme i tog predloga zakona, gospođa Čomić, govori da nema uticaja EU na razmišljanje i odluku da se o tom zakonu raspravlja. A ipak se raspravlja, ili pod malim pritiskom ili pod velikim pritiskom. Čudim se i pitam se, u čije ime ona postavlja taj zahtev?

Mislim da je katastrofalno što se o tome uopšte razgovara! 53.000 više umrlih je bilo prošle godine nego rođenih i ako tome dodamo da 50.000, ako ne i više, napusti Srbiju, to je za 100.000 ljudi godišnje manje u Srbiji. Znači za deset godina će biti 1.000.000 Srba manje!

- Advertisement -

Gordana Čomić i antisrpska kamarila predlaže taj pederski, razvratni, bolesni, nakazni i nakardni zakon! To je neprihvatljivo!

Ja mislim da cela Srbija mora da se digne!

Naravno, mislim da i Crkva mora u tome da učestvuje, da se organizuju litije, kao u Crnoj Gori, da do rasprave o tom zakonu uopšte ne dođe.

- Advertisement -

Treba pohapsiti sve one koji to podržavaju, a ako ne, onda da im poželimo da u svojim kućama imaju po zeta pedera i po snaju lezbejku.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: