-0.2 C
Belgrade
sreda, 8 decembra, 2021

ĐUKANOVIĆ: Raspustiti Krizni štab, ne možeš da čuješ da se neko leči od kancera, pričaju samo o koroni!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Tokom rasprave u Skupštini Srbije o finansijskim planovima nezavisnih tela, poslanici grupe „Aleksandar Vučić – Za našu decu“ (AVZND) i Socijalističke partije Srbije (SPS) uglavnom su kritikovali opoziciju i medije koji kritikuju vlast, a bilo je i poziva Vladi da ugasi Krizni štab i ne prihvati predložene protivepidemijske mere.

Vladimir Đukanović (SNS) je pozvao Vladu da to učini i rekao da „ne možeš da čuješ više da se neko leči od kancera, priča se samo o koroni“.

„Molim da se ne prihvate mere Kriznog štaba, prestanite da maltretrate privredu, kako će neko da podeli platu ako ga zatvarate„, pitao je poslanik, a Regulatorno telo za elektronske medije (REM) je pozvao da „reaguje zbog širenja panike“.

- Advertisement -

Đukanović je rekao da je „veliki protivnik“ regulatornih tela – „sve bih ih pogasio“ jer „njih niko ne kontroliše“, a ministarstva su „pretvorena u ikebane“.

„Agencija za borbu protiv korupcije takođe treba da se ugasi jer služi da se zaposle nevladine organizacije“, rekao je Đukanović i dodao da su njihove plate „ogromne… kao pijavice na budžetu“.

Njegova stranačka koleginica Aleksandra Tomić odgovorila je da je teorija o NVO sektoru kao četvrtoj grani vlasti bila „izmišljena tema“ do 2012. godine, dok je zadatak sadašnje vlasti da „vrati institucije u nadležnost svih građana“.

- Advertisement -
SourceN1
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti