ĐUKANOVIĆ DOBIO NERVNI SLOM: Razbijao stvari po vili posle poraza

0
1530

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović doživeo je potpuni krah na izborima u svom rodnom gradu i posle 30 godina izgubiće vlast u Nikšiću.

U izbornom štabu DPS niko se nije obratio javnosti, a predsednik Crne Gore Milo Đukanović vidno je potresen događajima koji su pratili izborni dan u Crnoj Gori.

Najpre je bivši premijer Crne Gore Duško Marković napustio štab DPS-a i najavio mogućnost formiranja sopstvene političke opcije ipodele u DPS-a. Potom su, kako saznajemo, vođeni Markovićevim primerom i brojni drugi saradnici počeli da gube strpljenje i najavljuju svoj odlazak iz DPS-a.

Izgleda da će Milov stranka doživeti sudbinu nekog preduzeća ili firme koja ih je na račun građana Crne Gore hranila 30 godina, a sada, pošto gube vlast na svim frontovima, svi odreda napuštaju brod koji tone.

Njega je dodatno isfrustriralo to što i pored 39 odsto osvojenih glasova neće moći da formira vlast. Svestan je da sa njim više niko neće, a eventualni koalicioni partneri

Narodni pokret Dake Davidovića ili SDP nemaju dovoljno mandata ili nisu ni prešli cenzus.

Milo Đukanović je poraz podneo potpuno „nesportski“.

Prvo je neko vreme proveo sam, razmišljao i ćutao, ali ubrzo se njegovo raspoloženje potpuno promenilo. Počeo je da viče: „Izdali su me, svi su me izdali!“, da baca stvari po luksuznoj vili Pod goricom i delovalo je da je na ivici nervnog sloma. Nikada ga nisu ljudi videli tako besnog – priča naš izvor.

Ostavite komentar