0.5 C
Belgrade
četvrtak, 27 januara, 2022

ĐUKANOVIĆ DOBIO NERVNI SLOM: Razbijao stvari po vili posle poraza

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović doživeo je potpuni krah na izborima u svom rodnom gradu i posle 30 godina izgubiće vlast u Nikšiću.

U izbornom štabu DPS niko se nije obratio javnosti, a predsednik Crne Gore Milo Đukanović vidno je potresen događajima koji su pratili izborni dan u Crnoj Gori.

Najpre je bivši premijer Crne Gore Duško Marković napustio štab DPS-a i najavio mogućnost formiranja sopstvene političke opcije ipodele u DPS-a. Potom su, kako saznajemo, vođeni Markovićevim primerom i brojni drugi saradnici počeli da gube strpljenje i najavljuju svoj odlazak iz DPS-a.

- Advertisement -

Izgleda da će Milov stranka doživeti sudbinu nekog preduzeća ili firme koja ih je na račun građana Crne Gore hranila 30 godina, a sada, pošto gube vlast na svim frontovima, svi odreda napuštaju brod koji tone.

Njega je dodatno isfrustriralo to što i pored 39 odsto osvojenih glasova neće moći da formira vlast. Svestan je da sa njim više niko neće, a eventualni koalicioni partneri

Narodni pokret Dake Davidovića ili SDP nemaju dovoljno mandata ili nisu ni prešli cenzus.

- Advertisement -

Milo Đukanović je poraz podneo potpuno „nesportski“.

Prvo je neko vreme proveo sam, razmišljao i ćutao, ali ubrzo se njegovo raspoloženje potpuno promenilo. Počeo je da viče: „Izdali su me, svi su me izdali!“, da baca stvari po luksuznoj vili Pod goricom i delovalo je da je na ivici nervnog sloma. Nikada ga nisu ljudi videli tako besnog – priča naš izvor.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti