9.8 C
Belgrade
petak, 24 septembra, 2021

ĐUKA BACA NAPREDNJAKE U TRANS: I on je propevao!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Plejadi Vučićevih podanika (Dačić, Vulin, Palma, Dodik…) koji pesmom žele da skrenu pažnju na sebe, ne bi li nekako izašli iz senke svoga gospodara, priključio se i Vladimir Đukanović, naprednjački jastreb i najverniji sluga naprednjačkog lidera.

Đuka je rešio da da sebi oduška, nakon mukotrpne i iscrpljujuće agitacije u korist svog šefa, napada na kolegu Stefanovića i rada na odbrani optuženih narko-dilera, te se na ispraćaju sina Dragana J. Vučićevića u vojsku, latio mikrofona i zapevao.

Zagrmelo je pod šatrom u Kosjeriću „Spremte se, spremte, četnici“, što je naprednjačku elitu bacilo u trans, a sam Đuka je bio u posebnom stanju delirijuma dok je izgovarao „bacajte bombe, četnici…“.

- Advertisement -

Kako se može videti, i mlađanom regrutu Vučićeviću se dopao muzički izbor te je sa ocem tercovao.

Izgleda je naprednjačkom kadru sve teže i teže pod šefovom čizmom, forsira ih preko njihovih skromnih mogućnosti, te počinju da traže izlaz u pesmi, jer nas je, kako narod kaže, održala.

Uprkos sumnjivim glasovnim sposobnostima, Đuka je išao na kartu patriotskog zanosa, pa su muzički kvaliteti bili u drugom planu.

- Advertisement -

U svakom slučaju, nema veze, i gori od Đuke su pevali i pevaju, sve odgovara naprednjačkoj estetici. Dok narod skapava od siromaštva, važno je da je naprednjačkoj družini veselo.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti