10.5 C
Belgrade
četvrtak, 19 maja, 2022

“Ko radi protiv države za mene prestaje da bude deo SNS”

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je da je dobro da je kriminalna grupa Veljka Belivuka uhapšena, ali da u borbi protiv organizovanog kriminala “ne sme biti selektivnosti”.

– Bravo za policiju što su monstrumi iza rešetaka, ali to je nije kraj. Organizovani kriiminal podrzumeva sve one koji su sa takvima povezani, dakle u državnim preduzećima, javnim preduzećima i drugim institucijama. Ne sme biti odstupanja – rekla je Mihajlović za Radio televiziju Srbije, navodeći da veruje da neće biti selektivnosti.

Na pitanje da li to važi ako je neko povezan za organizovanim kriminalom iz vrha Srpske napredne stranke i među ministrima, ona je rekla da to “uopšte nema veze”.

– SNS je velika politička organizacija sa 600.000 članova i članica. Ali to ne znači da je SNS obeležena sa onima koji su onog trenutka kada su krenuli da rade protiv države… za mene su oni praktično prestali da budu deo SNS. Prema tome, u tom smislu verujem da oni i neće biti deo SNS – rekla je Mihajlović.

- Advertisement -

SNS Zorana Mihajlović FOTO: ATA Images/Antonio AhelZorana Mihajlović FOTO: ATA Images/Antonio Ahel

Kako je ocenila, svako mora da bude uznemiren jer se govori “o prisluškivanju predsednika države Aleksandra Vučića, njegovom praćenju, i na kraju organizovanju njegovog ubistva”, što je “praktično napad na državu”.

- Advertisement -
SourceMediji
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti