32.9 C
Belgrade
utorak, 16 avgusta, 2022

SNS GUBI NA IZBORIMA AKO SE DESI DRUGI KRUG: Afera Palma je poruka koja označava KRAJ!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Neverovatna predstava se odigrava između Aleksandra Vučića s jedne i Dragana Markovića Palme i Socijalističke partije Srbije s druge strane. Nakon što je Mića Jovanović (gotovo izvesno po Vučićevom nalogu) ponovo optužio Palmu za pedofiliju i podvođenje, gradonačelnik Jagodine je izjavio da bi mogao da izađe u javnost sa detaljima o tome ko je zapravo vozio automobil u toku jedne saobraćajne nesreće.
Aluzija je jasna na nesreću kod naplatne rampe Doljevac i javnu tajnu da se za volanom „škode ubice“ zapravo nalazio Zoran Babić. Nije Vučiću problem da pusti Babića niz vodu, ali mu je problem to što se javno kleo da Babić nije vozio, jer je „video stravičan snimak s naplatne rampe“.


Zbog toga, Vučić povlači lanac Mići i ovaj u nedelju uveče odlazi na „Pink“ da se izvinjava „gospodinu Palmi“. Ipak, Vučić uzvraća Palmi sa „Kurirom“ i orkestriranim napadom na glavnu zvezdu Palminih žurki – pevača Đanija.

Zanimljivo, režimski tabloidi donose ekskluzivu da je „kod Đanija nađeno 5 kg droge i oružje“ i jasno ga povezuju sa dilovanjem droge jer je u Beču uhapšen menadžer Srpske kafane (izvesni Crnogorac Barnić) i tom prilikom je u kafani pronađena droga, novac i kalašnjikov, a sa naslovnice sutrašnjeg broja „Kurira“ iskače izjava Đanija da je zajedno sa Barnićem držao restoran jer mu je on veliki drug i prijatelj, ali da ne zna čime se bavi“…

palm,
- Advertisement -

Uglavnom, Palmin Đani je od danas u Vučićevim medijima označen kao diler droge, tako da Palma nikako ne može da se opusti. Jasno je samo da u kriminalnoj Srbiji svako svakoga drži u šaci…

Dok mrtvo tužilaštvo ćuti i uništava Srbiju, politički akteri sebi dozvoljavaju da se javno obračunavaju, ucenjuju i prete jedni drugima, dok narod gleda novu vrstu rijalitija. Dakle, ispada da živimo u zemlji gde možeš i nekažnjeno da siluješ i podvodiš, potrebno je samo da nadješ zajdnički jezik i interes sa „jednim čovekom“.

– U Srbiji nema ništa slučajno. Kada god krene hajka preko „medija“ iza nje stoji nečija politička poruka. Ali da se SNS i SPS dopisuju preko N1 i opozicije, to je već hit. I ne lezi vraže, SPS i Palma shvatili poruku. Čudan je samo kanal koji je odabran da kažu da su shvatili..

- Advertisement -

Predsednik SNS-a bukvalno pravi budale od opozicije i „medija“. Službe poslala poruku SPS-u preko opozicije i N1, SPS preko Danasa kazao da je shvatio. Da nisu shvatili, službe bi dostavile i dokaze – napisao je na „Tviteru“ lider Dosta je bilo Saša Radulović, aludirajući na najavu Branka Ružića da će SPS podržati Vučića na predsedničkim izborima.

Da li će se cela priča završiti (samo) u medijima ili će nečija pretnja ugledati i svetlost dana, ostaje da se vidi.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

2 KOMENTARA

Ostavite komentar

Najnovije vesti