DROBNJAK NE ZNA GDE UDARA, VRTI GLAVOM KAO NERAST: Gledaj narode, ovo tebe krade i pljačka 30 godina (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Režimska vudu lutka i v. d. direktor sa najdužim stažom Zoran Drobnjak, ponovo se našao na udaru predsednika Vučića koji ga je postrojio i ostavio na milost i nemilost da novinarima objasni odakle mu više od 300.000 evra, na tajnom računu u banci „Credit Suisse“ u Švajcarskoj.

Predstava „Drobnjak preuzima odgovornost“ govori više od hiljadu reči, a lice v.d. direktora „Puteva Srbije“ dok ga šef ostavlja na cedilu i govori da će sam objasniti odakle mu novac na računu u švajcarskoj banci i više od milion. 

- Advertisement -

Drobnjak je pokušao da se opravda pričom da je novac na računu bio od njegovog rođaka, ali je njegov šef imao spin „za sve je kriva bivša vlast“.

Vučić: Drobnjak, kad si ti to tamo stavio (novac na račun), 2006. ili 2008?

Drobnjak: 2007.

Vučić: 2007. Nije važno da l’ ti ili neko od tvojih… Ko je bio na vlasti 2007? Opet maca pojela jezik?

Vučić: Ja ću Drobnjaka da ostavim ovde pa ga pitajte šta god hoćete oko bilo čega, jer je njegova obaveza da odgovara. Da li će danas ili bilo kad, ali ima obavezu da vam odgovori na pitanje i pokaže poštovanje – rekao je Vučić veoma obazrivo.

Za to vreme Drobnjak je iza Vučića prisutnima priredio svojevrsan šou „sad sam nagrabusio“, kolutajući očima i odmahujući glavom dok je u neverici nemo izgovarao „ne, ne, ne“.

Da li bi predsednik niz vodu ovako pustio neke od njegovih bližih saradnika i setio se naprasno da je obaveza političara da narodu polažu račune, a da novinarima koji u ime naroda pitaju odgovore na postavljena pitanja, nije baš izvesno. No Drobnjak je uvek tu da se javno izriba i time podigne rejting, naročito pred izbore.

Ostavite komentar

Najnovije objave

IGRA JE GOTOVA! BORELJ I ESKOBAR DEMANTOVALI VUČIĆA: Sporazum o Kosovu je OBAVEZUJUĆI i BEZ njegovog POTPISA!

Nije prošlo ni 24 sata od sastanka u Ohridu, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokušao je da ubedi javnost...

Još priča na sličnu temu