DRAGIŠIĆ SE PRAVDAO VOLOHONSKOM

Obavezno pročitajte

Zoran Dragišić zv. Sijalica, profesor Fakulteta bezbednosti, u toku današnjeg dana kontaktirao je Vladimira Volohonskog, agenta GRU i lažnog ruskog disidenta, kako bi mu se opravdao da on ne želi da preuzme NVO „Rusko demokratsko društvo“, već da je u pitanju spin koji je pustio Boban Bogdanović, lider građanskog pokreta „Odgovor“.

- Advertisement -

Volohonski nije prihvatio navedeno objašnjenje Dragišića i naglasio je da će obaviti konsultacije sa svojim homoseksualnim partnerom Pjotrom Nikitinom (agent FSB) kako bi zajednički opredelili dalje poteze.

Iz navedenih razloga, Dragišić je uspaničeno zatražio prijem u američkoj ambasadi u Beogradu, međutim saopšteno mu je da nema mogućnosti da mu se organizuje prijem u tako kratkom vremenskom periodu.

Očigledno je da će svi akteri morati da sačekaju povratak u Srbiju valjevskog advokata Čedomira Stojkovića zv. Čeda podmornica, koji se trenutno nalazi u Briselu. I, kako naš lutajući reporter iz Brisela saznaje, uživa u vrelim briselskim noćima sa grupom migranata iz Somalije.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Dragan J. Vučićević zapretio štrajkom glađu ako ode u zatvor

Vlasnik i glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević rekao je, gostujući u Jutarnjem programu TV Pink, da...

Još priča na sličnu temu