DRAGINjA VUKSANOVIĆ SPREMA KONTRAUDAR

Obavezno pročitajte


Na opozicionoj političkoj sceni vri, pri čemu su glavni akteri tog sukoba odlazeći predsednik Milo Đukanović i Draginja Vuksanović, predsednica SDP-a.
Nakon objavljivanja prisluškivanog telefonskog razgovora Draginje Vuksanović, koja se već duži vremenski period nelegalno prisluškuje iz ilegalnog prislušnog centra koji je pod kontrolom Ranka Ubovića zv. Bemaks, Milo Đukanović je odmah pokušao da uspostavi vezu sa Draginjom Vuksanović.

Nakon više pokušaja, Vuksanović nije odgovarala na Đukanovićeve pozive, koji je nakon toga izdao nalog Milošu Nikoliću, portparolu DPS-a da brže bolje demantuje njihovo učešće u zločinačkom poduhvatu, i to ni manje ni više, nego prema svom „strateškom partneru“.

- Advertisement -

Kako nam je preneo naš dobro obavešteni izvor iz Crne Gore, Draginja Vuksanović priprema kontraudar na Mila Đukanovića, kome će izgleda ova avantura sa nezakonitim prisluškivanjem Draginje Vuksanović doći glave, za početak kroz današnji ne ulazak u drugi izborni krug.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Akademik Nebojša Lalić na prodaju

Akademik Nebojša Lalić, koji se na predstojećim izborima za novo rukovodstvo SANU, kandidovao za novog generalnog sekretara Akademije, ponudio...

Još priča na sličnu temu