DRAGAN JOVANOVIĆ: Sličnosti i razlike između ustanka 7. jula 1941. i 2020.g.

Obavezno pročitajte

Dragan Jovanović o protestima

Pogledajte i poslušajte detaljnu analizu aktuelne situacije u Srbiji, pisca i novinara Dragana Jovanovića. – Drug Tito je malo reći bio mason i zato je izabrao ubistvo koje je Žikica Jovanović Španac počinio zbog raskošne konobarice da proglasi za nekakav dan ustanka.

Kada je umro, videli ste ko mu je sve došao na sahranu. Veza sa narodnim ustankom ove godine i 7. julom 1941. je u tome što su se, po svemu sudeći, masoni složili da Vučić bude sklonjen.

- Advertisement -

Trenutno ga jedino još podržavaju Kinezi, u kojoj je takođe veoma jaka duboka država i gde novac i kapital drže Soroš i Gejts. Vučić planira da dozvoli Kinezima da grade plovni put od Soluna do Dunava, što će ekološki da uništi Pomoravlje. MHO će nam u poređenju s tim biti mačji kašalj.

Vučić je mislio da može da fingira i Putina i Trampa i Angelu Merkel. Sad je provaljen i sve masonske lože su se složile da Vučić bude sklonjen. Vučić je toga svestan, pa u medijima sebi sluti „možete samo da me ubijete“. To je veza između ustanka 7. jula 1941. i 2020. godine – objašnjava Jovanović.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Američki ambasador optužio Srbe za nasilje na Kosovu i Metohiji i napad na NATO vojnike

Američki ambasador na Kosovu Džef Hovenijer optužio je na svom Tviter profilu Srbe za eskalaciju nasilja na severu Kosova. On...

Još priča na sličnu temu