DR. NESTOROVIĆ ISKRENO: Bio sam crna ovca u kriznom štabu, to me skupo koštalo!

Obavezno pročitajte

Dr. Nestorović na TV Hepi

Mada je svojim izjavama često izazivao oprečna mišljenja u javnosti, dr Branimir Nestorović ima veliku armiju obožavatelja, o čemu svedoči i grupa na Fejsbuku po nazivu „Poštovaoci lika i djela dr Branimira Nestorovića“.

„Ja jedini nisam član tog kluba, glupo moi da se učlanim. Vidim da je to neka ekipa iz Republike Srpske, jer dugo već idem tamo“, otkrio je doktor.

- Advertisement -

U jednom od poslednjih gostovanja, gde je na TV Hepi predstavio svoju novu knjigu simboličnog naziva „Između dva sveta“, dr Nestorović je otkrio da mu godi što ga ljudi uvažavaju, ali da mu ne prija medijska pažnja. Objasnio je i da je to jedan od razloga zbog čega se povukao iz javnosti.

„U jednom trenutku sam bio van sebe. Moj život se pretvorio u pakao. Više nemaš nikakvu privatnost„, kaže poznati pulmolog koji poslednje mesece provodi u Obrenovcu.

nestorović

U jednom trenutku je to počelo da remeti moj život. Ja sam uvek bio ta crna ovca u Kriznom štabu i to je postalo malo zamorno. Tako da sam odlučio da se bavim onim što najbolje znam – medicinom, da držim predavanja…“ ispričao o dodao:

„Moja žena kaže da više neće nigde da ide sa mnom. Kad krenemo, to raje, zaustavljamo se, tu su selfiji… Pa to zloupotrebljavaju, stavljaju kao reklame“, ispričao je doktor i dodao da su počeli da se ophode prema njemu kao da je estradna zvezda, što je daleko od istine.

„Jedna grupa me je doživljavala kao nekog pretendenta za ministra, za političku karijeru. Ja sam kandidat za penziju, evo sad skupljam dokumenta.

Svako popodne radim sa pacijentima, pišem još jednu knjigu…“, otkrio je poznati pulmolog i dodao da više nema finansijskih izazova, da ne želi da se eksponira, jer je i ovo mu dovvoljno iskomplikovalo život.

„Moja ćerka je izbrisala Fejsbuk profil jer je u medijima izašao članak ‘Kako izgleda ćerka profesora Nestorovića’, Ne možeš više da živiš. A ne možeš više ni da platiš. I to je isto neprijatno“, otrkio je i da mu, a posebno u Obrenovcu, pijačni prodavci ne dozvoljavaju da plati namirnice.

Sourceespreso

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

Kina i Rusija brane međunarodni poredak

Kineski lider je poručio da će njegova poseta biti „putovanje prijateljstva, saradnje i mira”, dok je ruski predsednik rekao...

Još priča na sličnu temu

%d bloggers like this: