19.7 C
Belgrade
sreda, 18 maja, 2022

DR KON SUZE LIJE: Narod opet neće pristati na protivustavnu obaveznu vakcinu

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Epidemiolog Predrag Kon podsetio je danas na “važnost vakcinacije

On se na svom Fejsbuk profilu osvrnuo na protivnike vakcina i napisao da kada se protiv koronavirusa bude razvila bezbedna vakcina, da će se oni i tada “besomučno boriti da se bolest održi i ne sprovodi imunizacija”.

- Advertisement -

“Stav antivakcinalista za ovakve situacije je da je prirodna selekcija najbolja zaštita, te da svi oni koji umiru u ovoj pandemiji COVID-19 pripadaju slabijima, koji bi i ovako umrli…”, napisao je Kon.

On je potom i istakao: “Zapamtite danas za ubuduće… Kada se razvije bezbedna vakcina protiv ove bolesti, boriće se besomučno da se bolest održi i da se ne sprovodi imunizacija…”.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

2 KOMENTARA

  1. Знате ли ишта друго рећи о вакцини, осим да ће се бунити антивакцинаши? НПР. од чега се произвела вакцина, ДА ЛИ ПОСТОЈИ МОГУЋНОСТ ДА СЕ ПОЈАВЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ПОСЛЕДИЦЕ након вакцинисања (ДА), зашто је ЗАБРАЊЕНО ДА СЕ ЗНА САСТАВ ВАКЦИНЕ (ОД ЧЕГА ЈЕ ПРОИЗВЕДЕНА) И КО ЈЕ ПРОИЗВОДИ. Како знате да ће вакцина помоћи, а није се још ни почела производити? Да ли је могуће да не знате да вакцина уме да остави доживотне последице? НЕ ВЕРУЈЕМ ДА НЕ ЗНАТЕ! Није ли овај полицијски час, припрема за вакцинацију и испирање мозга народу? Ко и мало прати догађања по свету, зна да се највећи милијардери богате на вакцинама и туђим мукама, и да то иде из њихове кухиње.

  2. Zar još niste doktore shvatili da vašim lupetanjima ne verujemo. Vi ste kredibilitet izgubili još kad je ptičiji grip bio prisutan. Vi ste običan doktor, ne naučnik, kako nas možete ubediti da je vakcina sigurna kad i ne znate šta je u njoj. A sigurna sam da znate da je vakcina dugoročno štetna. To pričaju naučnici koji znaju šta ima u vakcini, a kojima se ne daje prostor u štampi. Vama koji ste non stop u medijima, željni pažnje i izigravanja oficira koji svima naredjuje, vama ne verujemo! Uzalud pričate danima jedno isto.

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: