DR JOVANA STOJKOVIĆ ŠOKIRALA: Srbi su još u januaru bolovali od ove pošasti (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Setite se koliko je bilo atipičnih razboljevanja oko Božića i tokom januara, setite se koliko je ljudi imalo upale pluća i jake temperature. Ovakvi slučajevi su zabeleženi i u Americi i u mnogim drugim državama, što znači da smo od ovog virusa bolovali mnogo ranije nego što je to zvanično saopšteno.


- Advertisement -

Ovo za medijske kuće „Centar” i „Srbin info“ otkriva dr Jovana Stojković, lider pokreta „Živim za Srbiju“ i naglašava da globalisti žele vakcinama da nariše imunitet ljudi, koji onda mogu lako da obole ne samo od virusa, već i od svake druge bolesti.

– Pravi broj zaraženih je mnogo veći od zvaničnog, što znači da je smrtnost daleko manja, a oni najavljuju da će vakcina biti obavezna! Šta će nam kolektivni imunitet, kad će Bil Gejts da nam da vakcinu. Iz jednog centra su zaključali ceo svet. Drugi su se čak i bunili, za razliku od nas, kao što je to bio slučaj u SAD, Rumuniji, Nemačkoj…

Naravno, trebalo je zaštititi stare i hronične bolesnike, ali postavlja se pitanje zašto je sve stalo, zašto smo izolovali radno i mlado stanovništvo.

Zabrana proslave Vaskrsa u hramovima je posebna priča. Naš plan je da tužimo državu zbog verske diskriminacije, jer Ustav i u vanrednom stanju, koji je neustavno uveden, garantuje verska prava.

Nikakva struka ne stoji iza toga da je ona protiv pričešća, jer su sva istraživanja pokazala da se u praksi niko nikada nije zarazio od pričešća. To nikada nije zabaleženo u medicinskoj literaturi.


Sada spinuju da se zarazio patrijarhov vikar i da je episkop u Valjevu umro od posledice zaraze, a ne od srca, što se najverovatnije i dogodilo.

Plašim se da će vernici u budućnosti biti proglašeni potencijalnim izvorima zaraze, opasnim ljudima i teroristima i da će javnost pozdraviti da nam država stane na put u ime nekog „opšteg zdravlja“ – napominje dr Stojković.

2 COMMENTS

  1. Kako mozete ljubiti popa u ruku? Kako mozete sbi jesti iz jedne kasike. To je od Boga greh. Nista drugo nego se zaraziti. Crkvu odvojiti od
    drzave.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Vučić: Srbija je jedna od retkih koja sme da kaže istinu, male zemlje srećne što je neko smeo da to da izgovori

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, nakon govora pred Generalnom skupštinom Ujedinjenih nacija, da je Srbija jedna od...

Još priča na sličnu temu

%d bloggers like this: