DR. JOVANA I MILA ALEČKOVIĆ: Vakcinacija, DA ili NE?

Obavezno pročitajte

Gosti emisije „Bez cenzure“ bili su profesorka Mila Alečković, psihijatar Jovana Stojković i narodni poslanik Đorđe Komlenski. Tema emisije „Vakcinacija – da ili ne“. Đorđe Komlenski kao potpredsednik Pokreta socijalista i narodni poslanik glasao je za izmene i dopune Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti. Po njegovim rečima ove izmene postavljaju pravnu podlogu za delovanje države u vanrednim situacijama tokom epidemije.

Kao dugogodišnji pravnik on smatra da je reč o uobičajenoj saradnji ministarstva zdravlja sa ministarstvima policije i vojske kada je reč o sprovođenju restriktivnih mera. Doktorka Jovana Stojković upozorava da ovaj zakon uvodi nove zabrane i ograničava slobodu kretanja ljudi.

Propisuju se ovim zakonom kućna samoizolacija, karantin i druge mere koje po doktorici Stojković krše osnovna ljudska prava. Ona posebno upozorava da ministar ima velika ovlašćenja kada je prinudna vakcinacija u pitanju. Mila Alečković smatra da je Narodna skupština nelegitimna i da je ovaj zakon ne važeći. Po njenom mišljenju ovaj zakon je samo uvod u prinudnu vakcinaciju protiv korona virusa i da je ovaj režim pristao da Srbi budu pokusni kunići u poslednjoj fazi ispitivanja nove vakcine.

Ako želite da saznate koga vlast namerava prinudno da vakciniše, da li će čelnici farmakomafije biti izvedeni pred sud i da li nas konstantno lažu oko korone pogledajte najnovije izdanje emisije „Bez cenzure“.

SourceKTV

Ostavite komentar

Najnovije objave

Rani radovi “Čede podmornice”

Propali advokat Čeda Stojković zvani "Čeda podmornica" u svojoj bližoj ali i daljoj okolini poznat je kao teški alkoholičar,...

Još priča na sličnu temu