15.7 C
Belgrade
subota, 1 oktobra, 2022

DPS SE RASPADA: Marković šaramao aktiviste, pa se posvađao sa Boškovićem

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Marković spreman na sve

SUKOB u vrhu DPS, pored izbornog rezultata, izbio je i oko dirigovanih medija i režimskih internet sajtova.

Nacionalonline prenosi

- Advertisement -

Kako saznajemo od izvora bliskih DPS-u u Bijelom Polju, prilikom posjete premijera Crne Gore, Duško Marković, Bijelom Polju, upriličen je sastanak sa aktivistima ove partije.

Naime, Marković je tražio da mu se predaju potpisi podrske odnosno spisak sigurnih glasova. Većina aktivista je predala u proseku oko 150 potpisa, što je kod Markovića izazvalo nalet besa i psovki.

Kako kaže naš izvor, u nastupu besa, one je rekao da je on kao premijer skupio jedva 200 potpisa i da ga ne obmanjuju sa ovakvim ciframa, jer ne može da ima realan uvid u stanje na terenu.

- Advertisement -

Jedan od prisutnih aktivista mu je nakon toga kazao da je sramota da je skupio samo dvesta potpisa, na šta je Marković, prema priči našeg izvora ustao i navodno mu opalio šamar, nakon čega je revoltirani aktivista, napustio sastanak cepajući papire podrške.

Ovo je još jedna potvrda rasula koje vlada u Dps-u.

Oko ovog pitanja, kako se spekuliše u javnosti, sukobili su se odlazeći crnogorski premijer i nosilac liste DPS, potpredsednik Skupštine Branimir Gvozdenović i ministar odbrane Predrag Bošković.

Razlog za svađu je prebacivanje odgovornosti oko tabloidnog portala „Udar.me“, koji je pokrenut u periodu pre izbora sa ciljem plasiranja navodnih ekskluzivnih kompromitujućih saznanja o crnogorskoj opoziciji.

Naime, Marković je napao Boškovića, koji je inače bio inicijator formiranja pomenutog portala, za plasiranje stava da će njegovo osnivanje predstavljati vrhunski doprinos izbornoj pobedi DPS.

Međutim, sve analize su pokazale da je osnivanje ovog portala bilo krajnje kontraproduktivno za režim.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti