DPS SE RASPADA: Đukanović udario funkcionera

Obavezno pročitajte

DPS i haos u partiji

Od pouzdanih izvora bliskih Demokratskoj partiji socijalista , koji su nam preneli saznanja o sukobu na sastanku stranačkog vrha, održanom nakon nedeljnih izbora, saznali smo da napad lidera DPS i predsednika Crne Gore Mila Đukanovića na ministra odbrane i koordinatora predizbornih aktivnosti DPS na severu Crne Gore Predraga Boškovića nije bio samo verbalne prirode, već da je Đukanović Boškovića bukvalno ošamario!

Pritom, povod za ovakvu reakciju poslovično suzdržanog Đukanovića nije bio samo katastrofalan rezultat na pomenutom području, već i to što je Bošković, zajedno sa svojim najbližim saradnicima, proneverio iznos u visini od 250 hiljada evra koji mu je Đukanović uoči izbora predao za kupovinu glasova pripadnika romske populacije, nastanjenih u podgoričkom naselju Konik.

dps,
- Advertisement -

Podsećamo, Đukanovićeva reakcija je osokolila poslanika Andriju Nikolića, sklonog imitiranju stranačkog šefa, da i sam počne da se unosi u lice i vređa zbunjenog i poniženog Boškovića. Ipak, da volu nije dopušteno što i Jupiteru, odmah po okončanju sastanka pokazalo je Boškovićevo obezbeđenje, koje je po kratkom postupku naučilo pameti Nikolića, tako što ga je brutalno pretuklo.

Teško da je iko mogao i pomisliti da bi se u DPS, kao do pre neki dan najmoćnijoj političkoj organizaciji u Crnoj Gori, mogle događati ovakve stvari, što samo ukazuje na razmere i brzinu sunovrata koji je zahvatio ovu stranku.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Kina i Rusija brane međunarodni poredak

Kineski lider je poručio da će njegova poseta biti „putovanje prijateljstva, saradnje i mira”, dok je ruski predsednik rekao...

Još priča na sličnu temu