1.1 C
Belgrade
utorak, 7 decembra, 2021

DOSTA JE VUČIĆU: Pravićeš društvo Hrkalovićevoj na optuženičkoj klupi!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Zakasnelo privođenje, pretres stana i određivanje pritvora Dijani Hrkalović nije i ne može biti ništa drugo osim još jedna „dimna zavesa“ koja treba da sakrije direktnu vezu ranije uhapšenog Veljka Belivuka sa vrhom vladajućeg režima – piše u saopštenju Demokratske stranke koje je potpisao Srđan Milivojević.

Dalje se navodi:

Hapšenje nekadašnje državne sekretarke u Ministarstvu unutrašnjih poslova, bez lišenja slobode ostalih članova organizovane kriminalne grupe na čelu sa vođom „napredne“ mafije, ujedno je i dokaz da državno tužilaštvo nije spremno da se obračuna sa organizovanim kriminalom pod pokroviteljstvom vladajućeg režima. Procesuiranje Dijane Hrkalović zbog ubistva iz 2017. godine, o kome su istraživački novinari izneli sve detalje i na koje su ukazali mnogi opozicioni političari, samo potvrđuje do kojih granica je urušena država Srbija i njen pravni poredak.

- Advertisement -

„Napredna“ predstava privođenja nekada najmoćnije žene srpske policije, bezbednosnih službi i mafije, usledila je tek kada su u proteklih godinu dana pripremljeni svi delovi ove predstave za javnost. Ona je navodno privedena zbog umešanosti u ubistvo koje je pre više meseci, sve sa video snimcima istog, komentarisao predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, koji je ujedno i državni poligrafista Broj 1, advokat Predraga Koluvije i stečajni upravnik Specijalnog suda. Nadležni državni organi, međutim, nisu ništa preduzimali zato što su oteti i stavljeni isključivo u odbranu Vučićevog svevlašća.

Javnost u Srbiji koja preživljava najstrašnije scene iz mafijaških saga o kolumbijskoj mafiji, ne bi bila iznenađena da je u proteklom periodu Aleksandar Vučić temeljno pripremio odbranu Dijane Hrkalović kao što je to uradio i sa Predragom Koluvijom. Tek po konačnom padu ovog mafijaškog režima, građani Srbije će postati svesni razmera trenutne kriminalizacije našeg društva. Taj dan kada ćemo pobediti mafiju i kada će Aleksandar Vučić praviti društvo Dijani Hrkalović na optuženičkoj klupi, je svakako veoma blizu – piše na kraju saopštenja Demokratske stranke koje je potpisao Srđan Milivojević.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti