“DOŠLI SMO OVDE DA SEČEMO GLAVE NEVERNIKA“: Uhvaćen džihadista (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Ministarstvo odbrane Jermenije izvestilo je da su snage Odbrambene vojske Arcaha uhvatile još jednog sirijskog militanta koji se borio na strani azerbejdžanskih trupa.

Jermenski premijer Nikol Pašinjan jutros je rekao da Jerevan ima „pune dokaze“ o regrutovanju i isporuci „hiljada sirijskih plaćenika“ iz Turske u Azerbejdžan.

„Zarobljen je sirijski teroristički plaćenik iz grada DŽisr al-Šugur, provincija Idlib. Tokom prvog ispitivanja, identifikovao se kao Jusuf Al-Abet, rođen 1988. godine. Rekao je da je oženjen i ima petoro dece.

O čemu da pričamo? Sin jermenskog političara PONOSNO OTIŠAO U RAT, a sin srpskog IZBEGAO FRONT, ZGAZIO DETE I LUMPOVAO

Prema rečima samog teroriste, za učešće u ratu protiv „nevernika“ u Arcahu obećano mu je 2000 dolara mesečno i još 100 dolara za svaku odsečenu glavu „kaurina“, kaže se u zvaničnoj izjavi jermenskog Ministarstva odbrane.

„Odnosno, postojala su konkretna uputstva za ubijanje i odsecanje glava?“ – pitaju zatvorenika tokom ispitivanja, on potvrdno odgovara.

Sourcepravda

Ostavite komentar

Najnovije objave

Stvarni motivi Nikitinove i Stojkovićeve “borbe za Ukrajinu”

Višemesečno kontaminiranje srpske javnosti velikim pričama kvazilidera “ruske opozicije” Pjotra Nikitina (agent FSB) i promašenog advokatskog slučaja Čedomira Stojkovića...

Još priča na sličnu temu