36.8 C
Belgrade
nedelja, 1 avgusta, 2021

ĐORĐEVIĆ PORUČIO USTAŠKOM POTOMKU BAKARECU: Malo vam je Cvijan, Oliver i njegov kum Dimitrije, pa opet crtate mete krvožderi!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Jedan od najtužnijih i najnesrećnijih pripadnika Srpske napredne stranke Nebojša Bakarec, napao je danas u Informeru opozicione političare i nezavisne medije.

Nesrećni Vučićev klovn Bakarec, se u svom izlivu impotentne inspiracije obrušio na svakog ko se usudio da ukaže na pogubnu politiku njegovog staratelja i hranitelja Aleksandra Vučića.

- Advertisement -

To nije prvi put i ne bi ništa strašno bilo da ovog puta, kao i svaki iskompleksirani mučenik i konvertit, u svom gnevu iz očaja, nije nacrtao metu na čelo Mlađanu Đorđeviću, Bošku Obradoviću i drugima koje je optužio za saradnju sa šiptarskim vlastima na Kosovu.

Predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević je odgovorio na Tviteru jadnom, ali ne manje od svojih ustaških predaka krvožednijem Nebojši Bakarecu:

Nebojša Bakarec, ustaški potomak, visoki funkcioner mafijaške organizacije SNS crta mete Bošku Obradoviću, meni i ljudima koje spominje u ovim nepismenim i ogavnim škrabotinama.

Malo su im Oliver, njegov kum Dimitrije Janićijević i Cvijan.

- Advertisement -

Bagra krvožedna!

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti