ĐOKOVIĆU OPET PRETI DISKVALIFIKACIJA! Ovaj put u Londonu!

Obavezno pročitajte

Srpski teniser Novak Đoković u četvrtak će saznati rivale na „završnom mastersu“ u Londonu, a potom će od 15. do 22. novembra igrati da ga osvoji!

Pokušaće da čak šesti put u karijeri Đoković podigne pehar ATP finala, ali prvi put u ovakvim uslovima. Doneta je odluka da se zbog teške epidemiološke situacije u Londonu igra bez publike, a teniseri će biti u svojevrsnoj vrsti „balona“.

Organizatori su doneli veoma strog protokol. Igrači će biti smešteni u hotelu odmah pored O2 Arene, u kojoj se igra turnir, a svi koji se ne testiraju – neće moći da igraju.

Svi moraju da dođu u London najkasnije u sredu i biće izolovani sve dok ne dobiju negativan test na COVID-19, a naknadnih testiranja neće biti sem ako neko ne bude imao simptome. Ko bude pozitivan automatski će biti diskvalifikovan sa turnira.

Ali, to nije sve…

Ako bilo koji teniser napusti hotel i dozvoljeni prostor – takođe će biti diskvalifikovan. Svi su u obavezi da samo spavaju, hrane se i provode sve vreme u hotelu tokom sedam dana.

Dobra vest za Đokovića, koji je sa US Opena diskvalifikovan jer je pogodio sudiju lopticom, glasi da ovoga puta neće biti linijskih sudija na terenu, nego će se koristiti „oko sokolovo“ koje će u trenutku znati da li je lopta bila dobra ili ne.

Ostavite komentar

Najnovije objave

ANA BRNABIĆ: Kurti nas je doveo na ivicu rata, blizu smo odluke da vratimo vojsku na Kosovo i Metohiju

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, koja ispraća na aerodromu "Nikola Tesla" prvi let na novoj avionskoj liniji između Beograda i...

Još priča na sličnu temu