3.7 C
Belgrade
ponedeljak, 6 decembra, 2021

ĐOKOVIĆU OPET PRETI DISKVALIFIKACIJA! Ovaj put u Londonu!

NAJČITANIJE

- Advertisement -
Srpski teniser Novak Đoković u četvrtak će saznati rivale na „završnom mastersu“ u Londonu, a potom će od 15. do 22. novembra igrati da ga osvoji!

Pokušaće da čak šesti put u karijeri Đoković podigne pehar ATP finala, ali prvi put u ovakvim uslovima. Doneta je odluka da se zbog teške epidemiološke situacije u Londonu igra bez publike, a teniseri će biti u svojevrsnoj vrsti „balona“.

Organizatori su doneli veoma strog protokol. Igrači će biti smešteni u hotelu odmah pored O2 Arene, u kojoj se igra turnir, a svi koji se ne testiraju – neće moći da igraju.

- Advertisement -

Svi moraju da dođu u London najkasnije u sredu i biće izolovani sve dok ne dobiju negativan test na COVID-19, a naknadnih testiranja neće biti sem ako neko ne bude imao simptome. Ko bude pozitivan automatski će biti diskvalifikovan sa turnira.

Ali, to nije sve…

Ako bilo koji teniser napusti hotel i dozvoljeni prostor – takođe će biti diskvalifikovan. Svi su u obavezi da samo spavaju, hrane se i provode sve vreme u hotelu tokom sedam dana.

- Advertisement -

Dobra vest za Đokovića, koji je sa US Opena diskvalifikovan jer je pogodio sudiju lopticom, glasi da ovoga puta neće biti linijskih sudija na terenu, nego će se koristiti „oko sokolovo“ koje će u trenutku znati da li je lopta bila dobra ili ne.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti