27.8 C
Belgrade
četvrtak, 29 jula, 2021

DOKAZANO: Belivuk imao posao sa SNS, evo kako je Vučić bio umešan u to!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Partizanov restoran koji se nalazi u okviru stadiona u Humskoj, a u kom je pronađen navodni bunker koji su koristili pripadnici navijačke grupe Veljka Belivuka, izdat je još 2017. godine preduzeću čija je vlasnica Ivona Pušica, ćerka Milorada Pušice, člana Glavnog odbora SNS i trgovca oružjem. Dokaze o ovim tvrdnjama danas je predao inspektorima SBPOK nekadašnji funkcioner Partizana i profesor Pravnog fakulteta Vladimir Vuletić.

Vuletić je u prostorije SBPOK stigao danas nešto pre podneva, a pre ulaska u zgradu on je okupljenim novinarima izjavio da poseduje zapisnik sa sedme sednice UO Partizana od 7. juna 2017. na kojoj je doneta odluka o izdavanju Partizanovog restorana, koji se nalazi u sklopu stadiona u Humskoj.

Taj restoran, u kom je, kako su tvrdili ministar policije i predsednik države pronađen bunker Veljka Belivuka i njegove kriminalne grupe, izdat je preduzeću “Mitona d.o.o.”, koje je u vlasništvu ćerke Milorada Pušice, trgovca oružjem i člana Glavnog odbora SNS. Vuletić je istakao da je ovaj restoran dat u zakup na 15 godina, sa grejs periodom od pet, kao i da je reč o sednici koju je sazvao Milorad Vučelić.

- Advertisement -

– Imamo priliku da vam iskažemo stvari koje je MUP mogao da istraži da je želeo. Na telefonskoj sednici Upravnog odbora JSD Partizan 7. jula 2017. godine, pod predsedavajućim Miloradom Vučelićem, donosi se odluka da se sve prostorije restorana Partizan izdaju u zakup jednoj fimi “Mitona d o o.”.

Lakom pretragom mozemo ustanoviti da je na mestu direktora ove firme Milorad Mića Pušica, član glavnog odbora SNS i trgovac oružjem. Ovaj čovek je i danas u posedu pomenutih prostorija u kojima je pronađen snajper. Možda još ima nekog oružja – rekao je Vuletić.

On je dodao i da to nije sve, i da je u posao kasnije uključen Slobodan Tešić.

- Advertisement -

– Tokom 2015. godine, streljački klub Partizan osniva firmu za trgovinu oružjem koja se naziva Partizan arms, a u upravi kluba nalazi se tada, takođe, Pušica. Međutim, stvar dobija neočekivani tok 2015.godine kada firmu preuzima drugi čovek i menja ime iz “Partizan arms” u “Partizan tech” i počinje da se bavi trgovinom oružjem kroz ovu firmu. To je Slobodan Tešić – rekao je Vuletić i dodao:

– On je i danas zakonski zastupnik ove firme. Mi svedočimo činjenici da su najviši izvršni organi krili informaciju o tome da je apsolutno član glavnog odbora SNS čovek, koji je davao prostor grupi Veljka Belivuka.

Režim je preko svog čoveka ovoj grupi davao prostor. Partizan, dame i gospodo, nije kriminalni klub. Kao što sam rekao pre četiri meseca, ne želim da dozvolim da neko kriminalizuje fudbalski klub Partizan, da ga neko naziva jatačkim klubom, ne, dame i gospodo, ovo je učinio SNS! Ovo je direktna sprega režima Aleksandra Vučića sa grupom Veljka Belivuka, preko svoje dvojice ljudi – Milorada Miće Pušice i Slobodana Tešića – podvukao je Vuletić.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti