21 C
Belgrade
nedelja, 3 jula, 2022

DOGODINE U ŠOPINGU: Nestorović proglasio pobedu nad Koronom

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Najnovija prognoza doktora Branimira Nestorovića večeras u pogledu epidemije koronavirusa u Srbiji apsolutno je u skladu sa svim što je dosad govorio na tu temu, počevši od čuvenog 26. februara.

Gostujući u emisiji „Fokus“ na B92, doktor Nestorović je večeras ostao dosledan sebi i večitoj potrebi za potcenjivanjem koronavirusa.

- Advertisement -

Nestorović je, pravo niotkuda, bez ikakvog pokrića i rezultata koje imamo u odnosu na broj zaraženih i preminulih, poručio da je Srbija već pobedila koronu!

Погледај слику на Твитеру

- Advertisement -

– U jednom trenutku je procenat zaraženih skočio na 40 posto testiranih, a sada je u većini mesta u Srbiji oko 10 posto – rekao je Nestorović doslovno otpisavši virus.Branimir Nestorović Branimir Nestorović „slao“ je žene u šoping u Milano, Printscreen/Youtube

On je naveo da je virus počeo da slabi, da jedan čovek danas može da zarazi oko 0,9 osoba, kao i da će policijski čas verovatno biti još sledećeg vikenda.

Sve je to lepo, doktore Nestoroviću, ali čemu ponovo euforija i smeh? Ništa niste još naučili od prethodnih nastupa, a ima ih već više desetina od 26. februara i „najsmešnijeg virusa u istoriji čovečanstva“ i „šopinga u Milanu“ do danas?Policijski čas navodno će od 1. maja biti prošlost, Foto: BetaPolicijski čas navodno će od 1. maja biti prošlost, Foto: Beta

Milioni doktora širom sveta očajno, pretužno i nemoćno šire ruke ne shvatajući prirodu virusa i načine kako da se on zaustavi, a naš doktor čini se kao da je samo čekao prvi momenat da se, štiteći se pomenutim večerašnjim argumentima, pokaže kao da je jedini on od početka govorio istinu – da virus nije toliko opasan i da smo ga mi već pobedili.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti