27.8 C
Belgrade
četvrtak, 16 septembra, 2021

DOGODILO SE ČUDO: Ućutala se Sandra Božić kad je otkriveno da je povezana sa klanom Belivuk!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

I dogodi se čudo! Ućutala se Sandra Božić nakon jučerašnjeg otkrića našeg portala da je bila koleginica uhapšenih i optuženih članova Belivukovog klana.

Ova narodna poslanica Sprske napredne stranke, poznata je po uličarskom rečniku, džiberskom obraćanju i rekordnim izmišljotinama, najviše na račun predsednika i potpredsednice Stranke slobode i pravde, Dragana Đilasa i Marinike Tepić. Svi pamtimo kada je Tepićevu usred Narodne skupštine optužila da je uzela 200.000 evra od Veljka Belivuka, potom taj iznos podigla na pet miliona, ali i izlet pameti, kada je izjavila da Tepićeva živi u stanu od jednog hektara i mesecima bila predmet podsmeha.

Međutim, skandalozna činjenica koju smo juče otkrili, da su joj partijske kolege, pored poslaničke plate, obezbedile dodatni ugovor i honorar u JP Higijena Pančevo, i to u isto vreme kada i Belivukovom saradniku Filipu Ivanovskom, a potom i drugom optuženom Vladimiru Greku – lako objašnjava ovu histeriju Božićeve.Sandra Božić FOTO: PrintscreenSandra Božić FOTO: Printscreen

- Advertisement -

Očigledno je Bozićeva mesecima bila u panici da javnost ne sazna da je baš ona bila direktna koleginica sa Belivukovcima. I zato od juče muk Božićeve, koja se od hapšenja Belivukovih u februaru bukvalno nije skidala sa Pinka, Hepija, kao i njen šef Aleksandar Vučić. Tada su krenuli da zatiru tragove svojih veze sa mafijom, lažno optužujući opoziciju za sve što su zapravo oni činili.

Da stvar bude gora, Božićevoj su uvek bila puna usta brige za narod, a naročito uvreda i pretnji na račun Dragana Đilasa uz SNS pesmicu da je od građana pokrao 619 miliona i kako njegov brat, čiju je fotografiju pokazivala u Skupštini, ima preko 30 stanova. Ali, pogledom na njenu imovinsku kartu u Agenciji za sprečavanje korupcije, jasno se vidi da Božićeva godinama uzima upravo pare od naroda, i to dvostruko. Deo po ugovorima, koje su joj obezbeđivali njeni partijski saradnici i direktori javnih komunalnih preduzeća u Pančevu poput Higijene, Vodovoda, a deo kao narodna poslanica.

Tako je ova „skromna“ SNS perjanica godinama finansijski i bezbednosno ušuškana u dupla primanja. Sve to, naravno, na račun građana.

- Advertisement -

U isto vreme 4.000 ljudi i dalje napušta Srbiju svakog meseca, bežeći od nepravde, ucena članskom kartom SNS za zaposlenje, laži, prostakluka i zla.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti