11.8 C
Belgrade
nedelja, 28 novembra, 2021

DOĐI BOLDVINE, SPASI SRBIJU: Ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića dugo planirano!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića bilo dugo planirano, a da je sve što se dešavalo vezano za Jovanjicu pokušaj državnog udara.

„Planirano je dugo i detaljno, napravljene su paralelne strukture u okviru Ministarstva unutrašnjih poslova, kao i kampanja u tajkunskim medijima koju su, po dogovoru, prenosili i mediji u regionu”, rekla je Brnabićeva za TV Pink.

Ona je rekla da se slaže sa onim što je izjavio predsednik Izvršnog odbora Darko Glišić, a to je da je planirana fizička eliminacija predsednika Srbije.

- Advertisement -

Brnabićeva je istakla da je sve što se dešavalo u vezi sa prisluškivanjem predsednika i u slučaju afere Jovanjica bio „najblaže rečeno bio je pokušaj državnog udara”.

„Ceo narativ je bio takav. Mislim da su hteli da ga ubiju i pre, tokom i posle otvaranja spomenika Stefanu Nemanji, ali danas je, čini mi se, taj narativ razbijen. Mi ćemo nastaviti istragu i zaštićenih neće biti”, poručila je Brnabićeva, preneo je Tanjug.

Cilj ovih medija bio je, kako je ocenila, da se Vučić dehumanizuje, da se od njega i njegove porodice napravi kriminalni klan, te bi u trenutku njegovog eventualnog fizičkog smaknuća rekli „šta je čudno, to je i zaslužio, on je bio mafijaš i političar samo za javnost”.

- Advertisement -

Brnabićeva je podsetila na ekonomske uspehe, otvorene fabrike i rast Srbije uprkos pandemiji koronavirusa…

„Sa ovakvim rezultatima, nemate šta da zamerite predsedniku i onda mu krenete na sina, i to besprizorno i besramno. Sve je postalo dozvoljeno. Kriminalizuje se mladić, na naslovnim je stranama tajkunskih novina i nedeljnika, pripisuju mu da vodi navijačke klubove, da trguje fudbalerima, da je blizak kriminalnim klanovima, a to je, videli smo prethodnih meseci, jako opasno… Sve ovo usmereno je protiv Vučića”, kaže premijerka.

Nadležne službe rade svoj posao, a partijska knjižica, ime i prezime ili funkcija, neće zaštititi nikoga, izjavila je premijerka Ana Brnabić komentarišući hapšenje bivše državne sekretarke Dijane Hrkalović.

- Advertisement -
SourcePolitika
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti