DODIKOVA TELEVIZIJA PRENOSILA PROTESTE IZ BEOGRADA: Informer uzvratio udarac! Pukla tikva!

Obavezno pročitajte

U Beogradu je u petak održan skup na kom je tražena odgovornost vlasti zbog dva masakra u kojima je ubijeno 17 osoba, a više desetina ranjeno. Dok su se tabloidi, koji se nalaze pod kontrolom režima, u svom uobičajnom maniru obračunavali sa opozicijom, na udaru se našao i Milorad Dodik, predsednik Rrepublike Srpske.

Tabloidima, koji uglavnom služe kao megafon Aleksandra Vučića i vlasti, zasmetalo je to što je Una TV, koja se vezuje za Milorada Dodika, uživo izveštavala sa skupa u Beogradu, piše Klix.ba.

- Advertisement -

Infomer je vest preneo sa naslovom „Protesti građana u Beogradu! „Iznenađenje“! Dodikova „TV Una“ prenosi direktno protest protiv vlasti Srbije“.

U tekstu koji su preuzeli sa bloga Slobodana Vaskovića, ali bez navođenja izvora, navode kako je iznenađenje što proteste uživo prenosi Una TV „čiji je vlasnik Igor Dodik, sin Milorada Dodika“.

– Milorad Dodik pokušava da se nađe i na strani opozicije u Srbiji, koja već drugi put organizuje proteste, ali i da sve vreme javnosti u BiH i Republici Srpskoj da privid o „harmoničnim“ odnosima sa zvaničnim Beogradom – piše u tekstu Informera.

Informer je napao Milorada Dodika FOTO: PrintstcreenInformer je napao Milorada Dodika FOTO: Printstcreen

Dalje optužuju Dodika da koristi situaciju da udari na Beograd u nameri da se što više uzdrma rukovodstvo Srbije. Na kraju kažu da je Dodik lomio brutalnom silom policije i batinašima proteste u Banjaluci.

Tabloid Alo donosi naslov „Dodikova televizija prenosi politički protest: Iznenađenje ili ne“ i prenosi tekst Slobodana Vaskovića.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Razvojni put Dijane Hrkalović: Od državne sekretarke do „Vile na skaju“

Bivša državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova, Dijana Hrkalović, koristila je telefon sa 'skaj' aplikacijom skrivajući se iza nadimaka...

Još priča na sličnu temu