DODIK SE TAJNO SASTAO SA GRIGORIJEM, ZABADA NOŽ U LEĐA VUČIĆU?!

Obavezno pročitajte

U još jednom bljutavom napadu režimskih „medija“ na vladiku Joanikija, a ovog puta i na vladiku Grigorija, propagandna mašinerija Aleksandra Vučića je udarila i na Milorada Dodika!

Bljutave, ulizičke i sadržajno žalosne „Večernje novosti“, objavile su tekst o tome kako se Milorad Dodik u Banja Luci sastao sa vladikama Joanikijem i Grigorijem, kao i crnogorskim biznismenom Dakom Davidovićem, sa ciljem „da sruše Vučića“!

Između ostalog, „Novosti“ navode:

- Advertisement -

„Ćutanje Vlade u Podgorici kao da je znak odobravanja, pogotovo ako se analizira uloga gospodina Miodraga Dake Davidovića, koji ovih dana, kako svedoče izvori „Novosti“, ima specijalan zadatak da i u RS „raspiri“ opoziciona osećanja prema aktuelnoj vlasti u Beogradu.

U tom smislu veoma je indikativan sastanak ovog čoveka, koji se posle izbora 30. avgusta napadno približio tajkunima bliskim Đukanoviću, sa vladikom Joanikijem i Dodikom u Banjaluci. Naročito je iznenađujući tajni sastanak srpskog člana predsedništva BiH sa vladikom diseldorfskim Grigorijem, koji je uveliko zagazio u politiku, otvoreno napadajući predsednika Srbije i aktuelnu vlast, koji se odigrao u Hercegovini.

S druge strane, kao da se zaboravlja da je Vučić, otkako je na vlasti u Srbiji, Republici Srpskoj dodelio više od 100 miliona evra bespovratne pomoći, uz nikad veća ulaganja u njenu infrastrukturu. Time je još čudnije što se Dodik našao u pomenutom društvu, jer je zahvaljujući Vučićevim finansijskim injekcijama, koje su pre svega upućene narodu RS, istovremeno
ostvarivao političku korist“, navode „Novosti“.

Nedugo zatim, u istim tim „Novostima“ oglasio se Milorad Dodik, koji je izjavio:

– Lažu da rušim Vučića, nisam se sreo sa Dakom Davidovićem.

Inače, današnje izdanje režimskog glasila zvano „Kurir“, donosi novi sramotni tekst o Davidoviću – kriminalcu, kralju Crne Gore, koji ne bira sredstva u nameri da sruši „najvećeg Srbina Aleksandra Vučića“.

Ostavite komentar

Najnovije objave

DEJAN BULATOVIĆ U SKUPŠTINI SRBIJE: Živeo predsednik Aleksandar Vučić!

Samostalni poslanik i bivši potpredsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dejan Bulatović koji je u Skupštinu Srbije ušao na...

Još priča na sličnu temu