DODIK: Milatović izabrao da se dodvorava Sarajevu ne oklevajući da uvredi Srbe i Srpsku!

Obavezno pročitajte

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je Milo Đukanović izgubio, ali se plaši da je pobijedila njegova politika usmjerena protiv Srba.

– Novoizabrani predsjednik Crne Gore Jakov Milatović o Srebrenici sudi onako kako je sudio i njegov prethodnik. Pozivanje na presude Međunarodnog suda, a nepominjanje velikog stradanja Srba u i oko Srebrenice i otpor Srba da priznaju zločin koji nisu počinili, govori da je Milatović izabrao da se dodvorava Sarajevu ne oklijevajući da uvrijedi Srbe i Republiku Srpsku. Šteta, mislio sam da je antisrpska politika u Crnoj Gori poražena – istakao je Dodik.

- Advertisement -

Reagujući na izjavu Milatovića da je, kako kaže, “u Srebrenici počinjen genocid”, Dodik je u izjavi Srni podsjetio da Jakov Milatović nikada ne bi postao pred Crne Gore bez glasova Srba i ta činjenica ga je obavezivala na minimum obzira prema tom biračkom tijelu.

– I dalje mislim da je Milatović manje loš izbor od Đukanovića, ali je takođe i manje težak protivnik za smjenu od Đukanovića. Sljedeći put kada budu glasali u Crnoj Gori, Srbi bi morali znati za koga i koje politike glasaju. Jasno je da su ovoga puta glasali protiv Đukanovića, a ne za Milatovića – konstatovao je Dodik.

Ostavite komentar

Najnovije objave

ALEKSANDAR VUČIĆ: Besmislen i glup skup u Južnoj Mitrovici, ne razumem zašto to rade

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da mu nije jasno zašto je organizovan skup u Južnoj Mitrovici, na koji...

Još priča na sličnu temu