15 C
Belgrade
sreda, 18 maja, 2022

Dobio otkaz zbog Palminog moćnika, a sad mu namestili i pritvor (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Bivši radnik obezbeđenja Lidla u Jagodini, Saša Živković, koji tvrdi da je ostao bez posla zbog narodnog poslanika iz Jedinstvene Srbije, Živote Starčevića, zadržan je u policiji, jer je, navodno, na društvenoj mreži Fejsbuk, uputio pretnje Starčeviću, u video-poruci.

Međutim, u spornom videu na Fejsbuku, nema ni pomena ozbiljnih pretnji Životi Starčeviću, u šta se čitaoci mogu uveriti.

Živković navodi da već drugi put gubi posao i smatra da je narodni poslanik Života Starčević kriv, kao i prvi put.
Rešenje o zadržavanju Saše ŽivkovićaRešenje o zadržavanju Saše Živkovića koji je dobio otkaz

- Advertisement -

– Ne može neko da pozove direktora Lidla da se požali na moj rad. Ja poslednjih dana nisam imao nikakvih problema u Lidlu, radio sam časno i pošteno svoj posao, da bi me moj rukovodilac obezbeđenja „Protekta grup“, Srećko Stanojević, pozvao i rekao da sutra ne dolazim na posao – izjavio je Živković.
Muž gradonačelnice Niša menja državne poslove k’o čarapePoštar dao otkaz i ostavio građane bez pošte

Ogorčen ovim potezom, i otkazom Živković najavljuje štrajk glađu u sredu ili četvrtak ispred rampe Lidla u Jagodini. On pominje lokalne moćnike kojima je poručio da im ovo neće proći i da će se boriti za svoja prava, ali ozbiljnijih pretnji nema.

Živković kaže da Srpska napredna stranka nema nikakve veze sa njegovim slučajem, već isključivo Jedinstvena Srbija, Dragana Markovića Palme.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti