DNO: Vučić napao Mikića da je kriminalac, pa zakukao: E, jesam izdajnik!

Obavezno pročitajte

Aleksandar Vučić se, u svom „novogodišnjem obraćanju naciji“, očekivano osvrnuo i gostovanja Slavka Nikića na TV Pink.
“Nikad više nemojte da me zovete, zovite ove izdajnike na čelu sa Aleksandrom Vučićem.“, rekao je Nikić napuštajući Pinkov studio, nakon žustre rapsrave sa Milovanom Drecinom.

“Ja ovo pravo da vam kažem nisam u tom trenutku gledao, ali video sam da su neki bili oduševljeni činjenicom da je neki čovek po imenu Slavko Nikić rekao da sam izdajnik, valjda se nešto naljutio što mu je Drecun rekao da priča budalaštine. E sad, pogledajte dokle su oni otišli, pogledajte molim vas ovu interesantnu činjenicu, a onda postavite sebi pitanje zašto su oni radosni kada neko Vučića nazove izdajnikom. Srećni su zato što je mene neko uvredio. A zbog čega? Pa zato što Srbija više nije slaba, zato što nije više džak za udaranje, zato što je Srbija uspešnija od svih njih, pa je i logično da se tako ponašaju, da se tome raduju”, rekao je Vučić.

I onda, u prilog tome, pročitao izveštaj o hapšenju Nikića na granici sa KiM, kada je, kako piše, opljačkao putnike. Ovaj izveštaj juče se pojavio i na društvenim mrežama.

- Advertisement -

“E jesam izdajnik. Stvarno neću ljudima da pljačkam zlato, ni nakit, ni da im zabranjujem da negde idu. Zato što ću da štitim imovinu ljudi i svejedno mi je kom narodu pripadaju i d aih pljačkam neću nikada. I u pravu su najgori sam izdajnik. Za ovakve ću uvek da budem izdajnik. Da Bog da da za ovakve uvek budem izdajnik”, rekao je Vučić.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Uhapšen novinar – hteo da objavi dokumenta dobijena od Cvijana

Novinar Domagoj Margetić uhapšen je noćas na graničnom prelazu Batrovci, objavljeno je na Tviteru. Pored informacije da je Margetić priveden,...

Još priča na sličnu temu