SPREMA SE VELIKI OBRAČUN: Đukino pismo dodatno razjedinilo SNS, evo šta se dešava

Obavezno pročitajte

Đukanović je potpuno u pravu kada kaže da banda Veljka Belivuka nije mogla bez ozbiljne logistike od strane vlasti i, konkretno, SNS, da poraste i čini to što je činila. To je nešto sa čim se ja slažem i potpuno naglašavam te reči. Međutim, siguran sam da to isto važi za skoro sve druge slučajeve i afere, koje bi bile nemoguće bez takve logistike i podrške, od Jovanjice do Krušika – kaže  politički analitičar i urednik NSPM, Đorđe Vukadinović, povodom apela narodnog poslanika Vladimira Đukanovića Aleksandru Vučiću.

Đorđe Vukadinović FOTO: Medija centar BeogradĐorđe Vukadinović FOTO: Medija centar Beograd

Vladimir Đukanović, visoki funkcioner SNS uputio je apel Aleksandru Vučiću, u kom konstatuje da je vreme za suočavanje sa istinom.

- Advertisement -

– Predsedniče, da se ne lažemo više, istina je da banda Veljka Belivuka nije mogla da radi sve to što je radila, hapsi naše koji su stvorili Velju i bandu – konstatovao je Đukanović.

Međutim, Vukadinović smatra da je potpuno jasno i da nema nikakve iluzije da je pismo samoinicijativno napisano, te da je to urađeno u direktnoj koordinaciji sa Vučićem.

Vladimir Đukanović - Aleksandar Vučić

– To je i podizanje uloga, jedan stepen više u sukobu koji ne da tinja, nego bukti unutar SNS. To pismo „prozivka Vučića“ je priprema za neke dalje korake u podizanju sukoba na viši nivo i najava novih hapšenja ili makar ostavki – smatra Vukadinović.

Đukanović u pismu navodi političara/političare iz SNS, koje nije imenovao, a direktno rade na štetu naprednjačkog lidera.Zorana Mihajlović - Nebojša Stefanović Zorana Mihajlović – Nebojša Stefanović

Ne bih želeo da licitiram na kojeg političara je Đukanović u pismu konkretno mislio, ali znam da je ranije stalna meta Đukanovićevih napada bila Zorana Mihajlović. Ovog puta je ili ona ili Nebojša Stefanović, ne vidim ko bi mogao da bude treći. Mihajlovićeva je bila tradicionalna meta njegovih kritika, a u poslednje vreme i Nebojša Stefanović, tako da bi unutar tog kruga trebalo tražiti – kaže Vukadinović.

Vukadinović smatra da ako budemo pratili večerašnji nastup Vučića, a posebno pisanje režimskih tabloida u narednih par dana, biće nam jasno na koga je Đukanović mislio.

–  Poenta je, svakako, da Vladimir nije slobodni strelac, a da je sukob u SNS blizu kulminacije i sprema se veliki obračun – zaključuje Vukadinović.

Ostavite komentar

Najnovije objave

KFOR NAPAO SRBE NA KOSOVU I METOHIJI: Ima povređenih – haos u Zvečanu

Srbi u Zvečanu koji se nalaze su napadnuti, a ima povređenih. Naš reporter javlja da lete šok bombe na...

Još priča na sličnu temu